Ravitsemusasiantuntija Lahteen  
   
 
 

Haemme nyt RAVITSEMUSASIANTUNTIJAA Lahteen
 
ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.
 
Ravitsemusasiantuntijana vastaat nimetyn julkishallinnon asiakkuuden erityisruokavalioiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Viet ravitsemussuositukset ja erityisruokavalio-ohjeistukset käytäntöön ja koulutat henkilökuntaa näiden toteuttamisessa. Osallistut kohteen tuotannonohjausjärjestelmän ylläpitoon, ruokalistasuunnitteluun ja ruokatuotteen kehittämiseen yhteistyössä tuotantopäällikön kanssa. Teet ruokalistoista ravintosisältölaskelmia ja kehität ravitsemuskäsikirjaa yhteistyössä asiakkaan edustajien kanssa. Edustat palveluntuottajaa ravitsemusaiheisissa yhteistyöryhmissä.
 
Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Pääsääntöinen työpaikkasi on Lahti. Esihenkilönäsi toimii kohteen palvelupäällikkö.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisruokavalioiden ja ravitsemuksen syvällistä asiantuntijuutta ja kokemusta ruokapalveluista. Sinulla on korkeakoulututkinto ravitsemustieteestä (TtM tai ETM) ja osaat soveltaa ravitsemussuositukset ja erityisruokavalio-ohjeistukset käytäntöön. Aromi-tuotannonohjausjärjestelmän tunteminen on työtehtävää hakiessa vahvuus. Lisäksi olet hyvä viestimään ja pidät kouluttamisesta. 
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Tarjoamme kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 aluepäällikkö Riikka Rusanen, puh. 050 575 2489.

Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta pian, viimeistään 7.11.2021. Liitäthän mukaan myös CV:n.

 
Hakuaika päättyy: 7.11.2021

Täytä hakemus Takaisin