Kokoaikainen rakennustyöntekijä Järvenpäähän  
   
 
 

Asiakkaamme Adapteo Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia muunneltavia rakennusratkaisuja niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille.  Adapteo Finland Oy rakentaa ja vuokraa rakennuksia, joita voi käyttää vain muutamia kuukausia tai ennalta määrittelemättömän ajan. Perinteisistä rakennuksista poiketen, rakennuksemme muuntautuvat, kun sille on tarvetta.

Etsimme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakaskohteeseemme Järvenpäähän. 

Työtehtäviisi kuuluu siirtokelpoisten tilojen kunnostus- ja muutostyöt. Työt tapahtuvat sisätiloissa tuotantohallissa. Työaika sijoittuu arkipäiville ja työtä tehdään klo 6:00 - 15:30 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen voimassa 31.12.2021 asti, mutta jatko on mahdollinen.  

Edellytämme 18-vuoden ikää ja rakennusalan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta. LVI-asentajan koulutuksen katsomme eduksi. Toivomme, että olet ahkera, yhteistyökykyinen ja vastuuntuntoinen, pystyt kommunikoimaan suomen kielellä ja tekemään fyysistä työtä. Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti ja eduksi katsomme tulityökortin ja EA1-pätevyyden. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää kokemusta kiinteistö- ja toimitilapalvelualan johtavassa yrityksessä ja mielenkiintoisessa asiakaskohteessa. Saat tueksesi ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä.

Mietitkö vielä, että onko tässä sinulle sopiva työ? Lue töISSä-lehden juttu sähköasentajamme Petrin työstä Adapteolla täältä.

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 26.9.2021. Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla.
Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com. 
Hakuaika päättyy: 26.9.2021

Täytä hakemus Takaisin