Kokki henkilöstöravintolaan  
   
 
 

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Haemme nyt tiimiimme intohimoisesti ruokaan suhtautuvaa KOKKIA NOKIALLE.

Työssäsi valmistat monipuolisesti erilaisia lounasruokia ja a la carté-annoksia henkilöstöravintolassa. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia sekä noutopöytätuotteita. Työvuorot sijoittuvat arkeen klo 06:00-20:00 välille sekä lauantaille klo 07:00-14:30. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko).

Mitä tarjoamme sinulle ISS:llä?

 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi tai rakentaa urapolkuasi edelleen. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Tutustu ISS:n henkilöstöravintolan kokin herkulliseen työhön täällä: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/iss-ammatit-kokki
 • työyhteisön, jossa arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit pääset loistamaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin sekä säännölliset turvavartit.
 • liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi tueksi myös vapaa-ajalla

 
Sinulta me odotamme

 • kokin tutkintoa, aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä suoritettua hygieniapassia
 • hyvää paineensietokykyä sekä alalla tarvittavaa pelisilmää
 • kykyä ottaa vastuuta sekä idearikasta ja aikaansaavaa asennetta
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä taitoa kommunikoida sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä
 • erinomaista palveluasennetta ja halua yltää parhaimpaasi. Sinua motivoi unohtumattomien makuelämysten ja laadukkaan palvelun tuottaminen asiakkaille
 • kokemusta Aromi-tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä, jonka luemme eduksi


Me, ISS Suomi,
olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ravintolatoimijana olemme yksi Suomen suurista. Panostamme lähiruokaan, minimoimme ruokahävikin – ja loihdimme makuelämyksiä. Meidän ravintolapalveluissamme työaikasi sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa päivien ja ruokien suunnitteluun.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Sopisiko tämä tehtävä sinulle? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja hae paikkaa oheisen linkin kautta. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Hakuaika päättyy 28.10.2021. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

 
Hakuaika päättyy: 28.10.2021

Täytä hakemus Takaisin