Sprinkleriasentaja  
   
 
 

Hei ammattitaitoinen SPRINKLERIASENTAJA – me etsimme sinua tiimiimme!

Paloturva-asentajan työssä vastaat muun muassa asiakaskohteidemme sprinklerilaitteistojen ja alkusammutuskaluston huolto- ja korjaustehtävistä. Toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta työskentelet satunnaisesti myös laajemmalla alueella Suomessa. Työtä teemme pääsääntöisesti tiimissä ja yhdessä työparin kanssa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7–15.30, mutta toivomme sinulta ammattitaidon karttuessa joustavuutta työaikojen suhteen sekä tarvittaessa päivystysvalmiutta. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa 

 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä huoltomiehenä aloittaneen Pertun urapolusta https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/huoltomiehesta-asiakkuusjohtajaksi
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.  
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.  
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat 
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit 
 • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle 

Sinulta me toivomme 

 • aiempaa kokemusta teknisistä työtehtävistä noin kahden vuoden ajalta
 • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta 
 • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa 
 • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta
 • B-ajokorttia
 • soveltuvan ammattikoulututkinnon luemme eduksi

Haemme tehtävään sinua, joka olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet vastuuntuntoinen, ymmärrät laadukkaan työn merkityksen asiakassuhteelle ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden. Etsimme siis sinua, jolla on vahva halu kehittyä ammattilaiseksi – me tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua alan asiantuntijaksi. Pääset mukaan tiimiin, jossa kannustamme toisiamme jatkuvasti parempiin suorituksiin.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan. 

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin! 

Haethan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 16.12.2021! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Tommilta, tommi.olenius@fi.issworl.com.

 

 
Hakuaika päättyy: 16.12.2021

Täytä hakemus Takaisin