Puutarhuri / Vihertyöntekijä kausityöhön  
   
 
 

Haluatko varmistaa ensi vuoden kesätyöpaikkasi jo nyt? Nautitko ulkoilmasta säästä riippumatta ja haluaisit olla mukana luomassa viihtyisiä ja turvallisia ulkoalueita?

Etsimme reipasta PUUTARHURIA / VIHERTYÖNTEKIJÄÄ kausityöhön Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoas:n asuinkiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapitoon.

Työtehtävissäsi avustat kohteidemme puutarhuria monipuolisissa ulkoaluetöissä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa piha-alueiden kunnossapitoa ja istutusalueiden kitkentää. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8:00-16:00 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja sijaisuus solmitaan sopimuksen mukaan huhti-toukokuusta 31.10.2022 asti.

Miksi ISS Suomi?

Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Voit lukea lisää kesätöistä ISS:llä täältä.

Lisäksi tarjoamme

  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan.
  • turvalliset työolosuhteet: modernit suojavarusteet, työvaatteet sekä perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin.
  • osaavan ja innostavan työyhteisön tuen.


Sinulta me toivomme

  • innokkuutta oppia uutta, aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä katsomme eduksi.
  • B-ajokorttia kiinteistöjen välillä kulkemiseksi.
  • aktiivisuutta ja rohkeutta kysyä neuvoa.
  • aurinkoista palveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • hyvää kuntoa, sillä työ on fyysisesti raskasta ja työpäivien aikana ollaan paljon liikkeessä.
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida asiakaspalvelutilanteissa tarpeen mukaan myös englanniksi.


Me, ISS Suomi
, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Kesätyö ISS:llä voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan viimeistään 15.12.2021. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä.

 
Hakuaika päättyy: 15.12.2021

Täytä hakemus Takaisin