Sähkötyönjohtaja  
   
 
 

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ja motivoitunutta SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA Kuopioon

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Sähkötyönjohtajana vastaat Kuopion alueen asiakasyhteistyöstä, laskennasta, esimiestehtävistä sekä operatiivisesta toiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, vastaten heille raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit tässä tulosvastuullisessa roolissa kannustavana esimiehenä oman yksikkösi asentajille. Lisäksi vastaat nimettyjen kohteiden sähkötöiden työnjohdosta, resursoinnista, raportoinnista sekä työturvallisuudesta.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-17 välille, mutta joustavuutta toivotaan tarvittaessa. Raportoit tehtävässä aluepäällikölle.

Sinulta odotamme kokemusta ja osaamista sähköalan tehtävistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Voit olla kokeneempi konkari tai urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden kyky. Tärkeintä on hyvä motivaatio, asenne sekä palveluhenkisyys. Sinulla on soveltuva sähköalan koulutus, hyvät IT-taidot sekä sujuva suomen kielen taito. Eduksi katsomme sähköpätevyydet, aiemman esimieskokemuksen sekä kiinteistöautomaatio-osaamisen. Tarvitset työssäsi B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakastyöhön, olet innostava ja reilu esimies ja sinulla on halu kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työtehtävän vakavaraisen yrityksen palveluksessa. Saat rinnallesi mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Lisäksi tarjoamme kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistoaikaan aluepäällikkö Pekka Vornanen, puh. 050 596 1200.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, viimeistään 30.1.2022.

 
Hakuaika päättyy: 30.1.2022

Täytä hakemus Takaisin