Osa-aikaisia koulusiivoojia  
   
 
 

Haemme iloisella palveluasenteella varustettuja SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme TURKUUN.

Tässä tehtävässä vastaat koulukohteiden ylläpitosiivouksesta Turun alueella. Työsuhteet ovat osa- aikaisia ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti ma- pe klo 6:00 - 22:00 välille. Työtunnit ovat räätälöitävissä juuri Sinun aikatauluihin sopivaksi ja työ sopiikin erinomaisesti esim. opiskelijalle! Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.
  • työyhteisön, jossa arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
  • liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi tueksi myös vapaa-ajalle.


Sinulta me toivomme

  • kiinnostusta ja innokkuutta uuden oppimista kohtaan. Aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä sekä alan koulutuksen katsomme eduksi.
  • oma-aloitteista työotetta ja kykyä työskennellä niin yksin kuin tiimissä.
  • suomen kielen osaamista.
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaista palveluasennetta - luot osaltasi positiivista ilmapiiriä sekä laadukkaita palvelukokemuksia asiakkaillemme.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Hae mukaan ISS:n tiimiimme! Hakuaika päättyy 27.01.2022. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä.

 
Hakuaika päättyy: 27.1.2022

Täytä hakemus Takaisin