Kesätyö: keittiöapulainen  
   
 
 

­­­Hei reipas KEITTIÖTYÖNTEKIJÄ – etsimme sinua kesätöihin JÄMSÄNKOSKELLE!

Kesätyöntekijänä vastaat tehdasalueen henkilöstöravintolan astiahuollosta ja keittiön avustavista töistä. Työvuorosi ovat arkisin klo 9–13 (25 h/vk). Työ on määräaikainen kesäloman sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Määräaikaisuuden pituudesta sovitaan erikseen, joten kerrothan hakemuksessasi tarkasti mille ajalle haet työtä.

Kesä ISS:llä on täynnä mahdollisuuksia! Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja saada arvokasta työkokemusta sekä näköalapaikan vauhdilla muuttuvaan siivouspalvelualaan. Tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa!
  • Työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Kokemukset kesästä ISS:llä ovat olleet positiivisia, käy tutustumassa meillä kolmena kesänä työskennelleen Pinjan kokemuksiin: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/kesatoissa-ei-koskaan-jateta-yksin
  • Turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, turvavartit ja perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin.
  • Vastuullisen kesätyöpaikan - Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035!

 

Sinulta me toivomme:

  • Reipasta ja avointa asennetta! Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi mutta arvostamme myös innokkuutta uuden oppimiseen.
  • Rohkeutta kertoa, miksi juuri sinä sopisit meille kesätöihin! Kerro hakemuksessasi myös aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä muusta osaamisestasi, jonka uskot olevan sinulle hyödyksi hakemassasi työssä.

 

Hae viimeistään 31.5.2022! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Kysymykset kesätöihin liittyen voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@iss.fi.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.

ISS Palvelut Logo  Vastuullinen kesaduunikampanja -19

 
Hakuaika päättyy: 31.5.2022

Täytä hakemus Takaisin