Kesätyö: kokki lomatuurauksiin Jämsänkoskelle  
   
 
 

­­­Hei reipas KESÄTYÖNTEKIJÄ – etsimme sinua kokin tehtävään Jämsänkoskella.

Tässä tehtävässä työskentelet tehdasalueen henkilöstöravintolassa vastaten muun muassa lounasruokien valmistamisesta. Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6:30–15:00 välillä. Työsuhde on määräaikainen kesäloman sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vk) 31.7.2022 saakka, elo-syyskuussa työtä on keikkaluontoisesti.

Kesä ISS:llä on täynnä mahdollisuuksia! Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja saada arvokasta työkokemusta sekä näköalapaikan vauhdilla muuttuvaan siivouspalvelualaan. Tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa!
  • Työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Kokemukset kesästä ISS:llä ovat olleet positiivisia, käy tutustumassa meillä kolmena kesänä työskennelleen Pinjan kokemuksiin tästä.
  • Turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, turvavartit ja perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin.
  • Vastuullisen kesätyöpaikan - Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035! 

Sinulta me toivomme:

  • Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta! 
  • Aikaisempaa kokemusta ruoan valmistuksesta, alan suoritettu tai käynnissä oleva koulutus on eduksi.
  • Rohkeutta kertoa, miksi juuri sinä sopisit meille kesätöihin! Kerro hakemuksessasi myös aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä muusta osaamisestasi, jonka uskot olevan sinulle hyödyksi hakemassasi työssä.
  • Hygieniapassi ja voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi, mutta tarvittaessa järjestämme koulutuksen.


Hae viimeistään 31.5.2022! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. 


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.

ISS Palvelut Logo Vastuullinen kesaduunikampanja -19

 
Hakuaika päättyy: 31.5.2022

Täytä hakemus Takaisin