Siivoojia ja kohdevastaava Helsinki-Vantaan lentoasemalle  
   
 
 

Haemme nyt KOHDEVASTAAVAA sekä SIIVOOJIA Helsinki-Vantaan lentoasemalle Terminaali Campus-palveluorganisaatioon.

Tiimimme huolehtii terminaalien ja lentokoneiden siisteydestä ja luo toiminnallaan viihtyisää ja sujuvaa matkustajakokemusta vuoden jokaisena päivänä. Toimintamme onnistumisen näkökulmasta matkustajakokemus on tärkeä mittari, joten sekä siivoojan, että kohdevastaavan roolit ovat avainasemassa palvelumme laadukkaassa toteuttamisessa. 

Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja työaika joko aamu- ja iltavuoroon työvuorolistan mukaan tai vaihtoehtoisesti yövuoroon. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian kesän 2022 aikana.

 

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

 

  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
  • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle

 


Sinulta me toivomme

 

  • reipasta, toimeen tarttuvaa ja oma-aloitteista työotetta
  • motivaatiota uuden oppimista kohtaan. Alan työkokemus katsotaan eduksi.
  • hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivän aikana liikutaan paljon
  • kansainvälisessä lentokenttäympäristössä sinun tulisi hallita  englannin kieli, suomen kielen osaamisen luemme eduksi

 

Tehtäviin valituille tullaan tekemään turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

 

Haku on auki, joten lähetä hakemuksesi viipymättä, kuitenkin viimeistään 30.6.2022! 

 

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Olemme Helsinki Pride Platinum Partner myös vuonna 2022. Tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

 
Hakuaika päättyy: 30.6.2022

Täytä hakemus Takaisin