Ateriapalveluiden vuoropäällikkö, Oulu  
   
 
 

Hei catering-alan ammattilainen, osaava VUOROPÄÄLLIKKÖ – me etsimme sinua varmistamaan Oulussa, sijaitsevien kohteidemme ateriapalveluiden päivittäinen sujuvuus!

Tässä tehtävässä vastaat käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta sekä osallistut itse aktiivisesti alueesi toimipaikkojen ruokatuotantoon. Hallinnoit tuotannonohjausjärjestelmää, vastaat omavalvonnan toteutumisesta, teet raaka-ainetilauksia, ylläpidät ja suunnittelet niin työvuoro- kuin ruokalistojakin. Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin kello 6–14 välillä. Tämä työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
 • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle.

 
Sinulta me toivomme

 •  catering-alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä julkisen ateriapalvelun piiristä.
 • erityisruokavalioiden ja keskuskeittiötoiminnan tuntemuksen sekä aiemman kokemuksen päiväkoti- ja kouluympäristössä toimimisesta katsomme eduksesi.
 • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • systemaattista ja oma-aloitteista työotetta, nopeastikin muuttuvat tilanteet motivoivat sinua työssäsi.
 • erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta sinä ja tiimisi varmistatte laadukkaan palvelun joka päivä.
 • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.
 • nuhteetonta taustaa; työympäristön vuoksi edellytämme toimitettavaksi ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote.

 

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Olemme Helsinki Pride Platinum Partner myös vuonna 2022. Tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Hae viimeistään 6.7.2022. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@iss.fi

 
Hakuaika päättyy: 6.7.2022

Täytä hakemus Takaisin