Osa-aikainen siivooja iltatyöhön Ouluun  
   
 
 

Hei reipas SIIVOOJA - me etsimme sinua tiimiimme Ouluun!

Tässä tehtävässä toimit linja-autosiivoojana, työajat sijoittuvat iltaan/yöhön klo 19-04 välille. Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassaoleva n. 5h/päivä n. 25h/viikko ja työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. 
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

Sinulta me toivomme
  • hyvää fyysistä kuntoa, tehtävässä noustaan portaita ja liikutaan paljon, joten hyvä fyysinen kunto on tärkeää.
  • itsenäistä ja tarkkaa työotetta, sekä erinomaista palveluasennetta.
  • aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksesi, mutta motivoitunut ja reipas asenne ratkaisee, perehdytämme sinut huolella tehtävään.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!
Olemme Helsinki Pride Platinum Partner myös vuonna 2022. Tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 10.7.2022! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia rekrytointi@fi.issworld.com.

 
Hakuaika päättyy: 10.7.2022

Täytä hakemus Takaisin