Kokoaikainen siivooja teollisuusympäristöön  
   
 
 

Etsimme nyt reipasotteista SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme PORVOON KILPILAHDESSA.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja työaika sijoittuu pääasiassa arkeen klo 7:00-15:00 välille. Toisinaan työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin. Huomioithan, että kohde sijaitsee teollisuusalueella, noin 15km päässä Porvoon keskustasta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
 • työyhteisön, jossa arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
 • liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi tueksi myös vapaa-ajalle.


Sinulta me odotamme

 • aikaisempaa siivousalan työkokemusta, erityisesti arvostamme kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä. Lisäksi jo suoritetun työturvallisuuskortin katsomme eduksi.
 • B-ajokorttia, jotta pääset tarvittaessa kulkemaan työsuhdeautolla. 
 • erinomaista palveluasennetta sekä vähintään kohtalaista suomen kielen taitoa.
 • hyvää fyysistä kuntoa ja huolellista työskentelyotetta.
 • nuhteetonta taustaa - tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Me, ISS Suomi,
olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Sopisiko tämä tehtävä sinulle? Kerro meille itsestäsi ja jätä hakemuksesi viimeistään 3.7.2022. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä sähköpostitse rekrytointi@iss.fi.

 
Hakuaika päättyy: 3.7.2022

Täytä hakemus Takaisin