Tarjoilija / Edustustarjoilija Vaasaan  
   
 
 

Haemme nyt ammattitaitoisia TARJOILIJAA / EDUSTUSTARJOILIJAA Vaasaan!

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Työssäsi vastaat monipuolisesti ravintolan toiminnoista lounastarjoilun, kahvituksien ja edustustarjoilun osalta osana n. 6 hengen tiimiämme teollisuusympäristössä. Olet ravintolasalimme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Tämä työ alkaa syyskuussa, työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja töitä tehdään pääsääntöisesi arkisin päiväsaikaan 6.00-16.00 välillä.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta haluat silti kehittyä työssäsi eteenpäin, eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen. Sinulla on tiimityötaitoja, asiakaslähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvät organisointitaidot. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, järjestelmällinen ja luova persoona, johdat työtäsi itsenäisesti ja joustavasti, pystyt toimimaan myös kiireen keskellä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava myös hyvä fyysinen kunto sekä iloinen ja reipastyöote. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin ja ajokortin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.8.2022 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa https://tyopaikat.iss.fi/. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Sune Glader 040 553 8922

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.

Olemme Helsinki Pride Platinum Partner myös vuonna 2022. Tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

 
 
Hakuaika päättyy: 21.8.2022

Täytä hakemus Takaisin