Työharjoitteluun Ravintola MAD:iin  
   
 
 

 

Etsimme ravintola-alan opiskelijoita sekä alasta kiinnostuneita uuteen ravintolaamme Helsingin ydinkeskustaan.

Mikonkadulla on uusi upea toimisto- ja kokoustalo, jonka sydämenä toimii kaikille avoin ravintola- ja kokouskeskus. Ravintola MAD on tyylikäs ja rento lounas- ja tapahtumaravintola, joka palvelee rakennuksen vuokralaisten lisäksi kaikkia kaupunkilaisia maanantaista lauantaihin. 

Tarjoamme paikan työssäoppimisjaksoille, joiden ajaksi solmitaan koulutussopimus. Meillä voit suorittaa tutkinnon osan tai osia palkattomana harjoitteluna oman opiskelupolkusi mukaan. Hae meille täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja kerro lisää itsestäsi ja toiveistasi. 

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

 

 

 
Hakuaika päättyy: 30.9.2022

Täytä hakemus Takaisin