Kokki Ravintola MAD:iin  
   
 
 

Hei ruoanlaittoon ja asiakkaan kokemukseen intohimoisesti suhtautuva KOKKI – me etsimme sinua vakituiseen kokopäivätyöhön Helsingin ydinkeskustaan.

Mikonkadulla on uusi upea toimisto- ja kokoustalo, jonka sydämenä toimii kaikille avoin ravintola- ja kokouskeskus. Ravintola MAD on tyylikäs ja rento, skandinaaviseen keittiöön pohjaava lounas- ja tapahtumaravintola, joka palvelee rakennuksen vuokralaisten lisäksi kaikkia kaupunkilaisia maanantaista perjantaihin maistuvan lounaan, upeitten kokoustarjoiluitten ja herkullisten smörrebrödien muodossa. 

Kokkina vastaat lounasruoan sekä kokous- ja tapahtumatarjoilujen valmistuksesta sekä muista keittiön päivittäisistä työtehtävistä. Arkisin ravintola on avoinna klo 8.00 – 17.00. Satunnaisia iltavuoroja voi olla, jos meillä on yksityistilaisuus, mutta pääsääntöisesti illat ja viikonloput olemme kiinni. 

Hae jo tänään ja tule osaksi loistavaa tiimiä, joka tarjoaa

  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Tehtävästä maksamme kuukausipalkkaa, joka muodostuu kokemuksen ja ammattitaidon mukaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset henkilökuntapalaverit
  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Lue täältä kuinka Teron urapolku on vienyt hänet ravintolakokista kehityspäälliköksi -> https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/ravintolakokista-kehityspaallikoksi
  • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle

 

Sinulta me toivomme

  • ravintolakokin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta keittiön kylmältä ja lämpimältä puolelta
  • omatoimisuutta ja vastuunottokykyä
  • halua tuottaa asiakkaalle elämyksiä myös asiakaspalvelun muodossa maistuvan ruoan lisäksi 


Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 21.8.2022. 

Ravintola MAD on osa tanskalaista ISS konsernia.


 
Hakuaika päättyy: 21.8.2022

Täytä hakemus Takaisin