Barista-tarjoilija  
   
 
 

Hei asiakaspalveluhenkinen BARISTA – me etsimme sinua kokoaikaiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) vastaamaan avainasiakaskohteemme ravintolan tarjoiluista HELSINGIN PITÄJÄNMÄKEEN!

Tässä tehtävässä vastaat aulakahvilan monipuolisista toiminnoista. Olet kahvilamme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Olet luonteeltasi positiivinen ja luotettava, sekä innostut uusista asioista. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten toivomme sinulta sujuvaa suomen- ja englannin kielen osaamista. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 06:00-17:00 välille, mutta toivomme joustavuutta, sillä työtä saattaa olla satunnaisesti myös viikonloppuisin sekä iltaisin lyhyelläkin varoitusajalla. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

• paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä tarjoilijana aloittaneen Riikan urapolusta https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/edustustarjoilijasta-aluepaallikoksi.

• työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.

• vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.

• kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.

• turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

• liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle.

 

Sinulta me toivomme

• aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ravintola-alalta. Koulutuksen ravintola-alalta katsomme eduksi. Ravintolassa on anniskeluoikeudet, joten tarvitset tehtävässä anniskelupassin.

• sujuvaa suomen- ja englannin kielen osaamista, jotta voit kommunikoida asiakkaan ja tiimisi kanssa.

• erinomaista palveluasennetta sekä idearikasta ja järjestelmällistä työotetta.

 

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ravintolatoimijana olemme yksi Suomen suurista. Panostamme lähiruokaan, minimoimme ruokahävikin – ja loihdimme makuelämyksiä. Meidän ravintolapalveluissamme työaikasi sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa päivien ja ruokien suunnitteluun.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Hae oheisen linkin kautta jo tänään, mutta viimeistään 11.10.2022! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia apulaisravintolapäällikkö Sara Konttiselle osoitteeseen sara.konttinen@fi.issworld.com.
 
Hakuaika päättyy: 11.10.2022

Täytä hakemus Takaisin