Kokki Aviapolikseen  
   
 
 

Hei KOKKI - me etsimme sinua Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevaan lounasravintolaamme! The Kitchen on Aviabulevardi A1 toimistotalossa sijaitseva kaikille avoin pieni lounasravintola, joka tarjoaa kiinteistön käyttäjille sekä vierailijoille aamupalaa, kevyttä lounasta sekä vitriinituotteita. 

Tehtävässä vastaat ruoan valmistuksesta sekä muista ravintolan työtehtävistä, kuten lounaslinjaston täytöstä, asiakaspalvelusta sekä ravintolan puhtaanapidon ja astiahuollon tehtävistä. Työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7:00-14:30 vuoroon. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. 

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Lue meillä kokkina aloittaneen Teron urapolusta täältä -> https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/ravintolakokista-kehityspaallikoksi
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
 • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle 
   

Sinulta me toivomme

 • ravintolakokin koulutust - voit hyvin olla urasi alkuvaiheessa! 
 • asiakaspalveluhenkisyyttä 
 • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa

 
Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.10.2022.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

 

 

 
Hakuaika päättyy: 6.10.2022

Täytä hakemus Takaisin