Kiertävä monipalvelutyöntekijä  
   
 
 

Hei reipas MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄ – me etsimme sinua vahvistamaan tiimiämme Haukiputaalle. Voit olla keittiön moniosaaja tai siivouksen ammattilainen, vai hallitsetko kenties molemmat?  Tässä tehtävässä työpäiväsi koostuvat monipuolisesti ateriapalveluiden työtehtävistä, astiahuollosta jakelu- tai valmistuskeittiön avustaviin tehtäviin sekä ylläpitosiivouksesta. Räätälöimme työtehtävät sinun osaamisesi mukaisesti. Työskentelet tarpeen mukaan eri päiväkoti-, koulu- tai palvelutalokohteissa Haukiputaalla tai lähialueilla.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin kello 5–16 välillä, satunnaisesti myös muut kellonajat ovat mahdollisia. Työvuoron pituus ja viikkotuntimäärä vaihtelevat tarpeen mukaan. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tarjoamme sinulle

  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki Lukaksen vauhdikkaasta urapolusta
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartitSinulta me toivomme

  • innokasta asennetta uuden oppimiseen eivätkä vaihtuvat työkohteet saa sinua hämmentymään
  • aiemman työkokemuksen sekä puhtauspalvelu- tai catering-alan koulutuksen katsomme eduksesi
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • B-ajokortti on välttämätön työn liikkuvan luonteen vuoksi, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi
  • nuhteetonta taustaa; työympäristön vuoksi edellytämme lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukaisen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaotteen, joka on edellytys työsopimukselle.

 

Hae oheisen linkin kautta viimeistään 14.10.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisää tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

 
Hakuaika päättyy: 14.10.2022

Täytä hakemus Takaisin