Apulaisravintolapäällikkö  
   
 
 

Etsimme reipasta APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ avainasiakkuuteemme Helsingin Pitäjänmäkeen!

Tehtävässäsi luot palveluhenkisellä asenteellasi asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Työyhteisön hyvinvointi on lähellä sydäntäsi ja osaat kohdata haastavatkin tilanteet ratkaisukeskeisesti. Menestyt tehtävässä, mikäli omaat hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sekä kyvyn toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa.

Tämä työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päivävuoroon klo 6–16 välille, mutta työvuoroja voi olla satunnaisesti myös iltaisin tai viikonloppuisin lyhyelläkin varoitusajalla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja tehdä töitä innostuneessa ympäristössä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi.

 

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Lue täältä Riikan urapolku edustustarjoilijasta aluepäälliköksi: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/edustustarjoilijasta-aluepaallikoksi .
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

 

Sinulta me odotamme

  • soveltuvaa ravintola-alan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä luetaan vahvasti eduksesi.
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen niin kirjallista kuin suullista osaamista, jotta voit kommunikoida asiakkaan ja tiimisi kanssa. Muun kielitaidon luemme eduksesi.
  • organisointi- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä johtaa esimerkilläsi koko palvelutiimiä ylittämään itsensä ja asiakkaan odotukset joka päivä.
  • ymmärrystä tuloksen muodostumisesta sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja.
  • hygieniapassia. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet, jonka vuoksi anniskelupassi tulee olla tehtävään valitulla.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 14.2.2023.  Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia rekrytointi@iss.fi

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ravintolatoimijana olemme yksi Suomen suurista. Panostamme lähiruokaan, minimoimme ruokahävikin – ja loihdimme makuelämyksiä. Meidän ravintolapalveluissamme työaikasi sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa päivien ja ruokien suunnitteluun.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

 
Hakuaika päättyy: 14.2.2023

Täytä hakemus Takaisin