Keittiömestari  
   
 
 

Etsimme innovatiivista KEITTIÖMESTARIA Helsingin Pitäjänmäkeen kansainväliseen asiakkuuteemme!

Tässä tehtävässä teet keittiöpäällikön kanssa tiivistä yhteistyötä. Tehtävä on kuitenkin itsenäinen; kehität jatkuvasti toimintaa ja vastaat päivittäisestä toiminnasta, kuten raaka-aineiden tilaamisesta sekä varaston hallinnasta. Hävikin hallinta ja tulosjohtaminen on myös tärkeänä osana kokonaisuutta.

Etsimällämme henkilöllä on työkokemusta esimiestehtävistä sekä ammattikeittiössä työskentelystä. Valmistat maukasta ja laadukasta lounasruokaa, myös edustusannokset sujuvat sinulta. Sinulla tulee olla taloudellisen ajattelun lisäksi luovuutta ja omistautuneisuutta ruokaa kohtaan. Halu tehdä asioita sydämellä ja asiakastamme varten. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 6–16 välille, mutta työvuoroja voi olla satunnaisesti myös iltaisin tai viikonloppuisin lyhyelläkin varoitusajalla. Tämä työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso Teron urapolku ravintolakokista kehityspäälliköksi https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/ravintolakokista-kehityspaallikoksi .
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

 

Sinulta me odotamme

  • aikaisempaa työkokemusta ammattikeittiössä työskentelystä ja esimiestehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kokki tai keittiömestarin ammattitutkinto).
  • hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja. Omaat itsenäisen työskentelyotteen ja sinulla on kyky toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa ja suhtaudut haasteisiin ratkaisukeskeisesti.
  • kykyä taloudelliseen ajatteluun ja ajantasaisia tietoteknisiä taitoja.
  • kykyä kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
  • hygieniapassia.

 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Hae mukaan osaksi mainiota työporukkaamme! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 14.2.2023. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@iss.fi

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ravintolatoimijana olemme yksi Suomen suurista. Panostamme lähiruokaan, minimoimme ruokahävikin – ja loihdimme makuelämyksiä. Meidän ravintolapalveluissamme työaikasi sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa päivien ja ruokien suunnitteluun.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

 
Hakuaika päättyy: 14.2.2023

Täytä hakemus Takaisin