Kesätyöntekijöitä siivous- ja ulkoaluetöihin Helsinki-Vantaan lentoasemalle  
   
 
 

Vietä kesä DuunISSa Helsinki-Vantaan lentoasemalla!

Haluatko päästä töihin oppimaan lisää, kartuttamaan työkokemusta ja tienaamaan omaa rahaa? Etsitkö kesätyöpaikkaa, jossa aiempaa työkokemusta ei välttämättä vaadita? ISS Palvelut tarjoaa monenlaisia kesätyömahdollisuuksia Helsinki-Vantaan lentoasemalla siivouksen, ulkoaluetöiden ja jakeluskeskustoimintojen parista.


Haemme  nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ ISS Palveluille Helsinki-Vantaan lentoasemalle! 

Työt sijoittuvat lentoaseman ja Aviapoliksen alueille. Huolehdimmme terminaalin, lentokonehallien, tuotantolaitosten ja lentokoneiden monipuolisista siivoustöistä sekä ulkoaluetöistä ja jakelukeskustoiminnoista alueella. Kesätyöntekijänä meillä voit työskennellä joko aamu- ja iltavuorossa klo 06:00-22:00 välillä tai keskittyä tekemään pelkkää yövuoroa. Lentoasemalla on toimintaa vuoden jokaisena päivänä, joten työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville työvuorolistan mukaisesti. Kesätyöntekijänä työsuhteesi on määräaikainen ja kokoaikainen, joka tarkoittaa 112,5 tuntia kolmessa viikossa.  

Lomakausi alkaa toukokuussa ja osalle hakijoista voimme tarjota töitä heti. Suurin tarve lomien tuurauksiin on kesäkuusta syyskuulle. Meillä sinun on mahdollista jatkaa myöhemmin osa-aikaisena oman elämäntilanteesi niin salliessa.

Tarjoamme sinulle:

  • Luotettavan ja vastuullisen kesätyön, jossa tehdä töitä turvallisesti, moderneilla työvälineillä ja jossa palkka maksetaan oikein ja ajallaan.
  • Kunnon perehdytyksen tehtävään ja työvälineisiin sekä työkummin
  • Mukavan tiimin, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi juuri sellaisena kuin olet!
  • Arvokasta työkokemusta alalta ja alallaan arvostetusta yrityksestä, jolla on yli 80 vuoden kokemus puhtaiden, turvallisten ja viihtyisien tilojen luomisesta.

 

Sinulta me toivomme:

  • Rohkeutta, omatoimisuutta ja yhteistyötaitoja
  • Halua oppia uutta ja toimia yhteisten pelisääntöjen mukaisesti
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksi. 
  • 18 vuoden ikää
  • Nuhteetonta taustaa. Tehtävään valituille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. Voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä henkilökortti tarvitaan työtä varten. 
  • Ulkoaluetöissä ja jakelukeskuksen tehtävissä B-ajokorttia

 
Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemuksesi jo tänään! Hakuaika tehtävään päättyy 5.3.2023.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten tarkkailethan sähköpostiasi haastattelukutsun varalta. Mikäli tehtävään tai hakemiseen liittyen herää kysymyksiä, meihin voit olla yhteydessä sähköpostilla, rekrytointi@iss.fi.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

 
 
Hakuaika päättyy: 5.3.2023

Täytä hakemus Takaisin