Projektipäällikkö  
   
 
 

 

ISS Teollisuus- ja energiatuotanto tuottaa teollisuuskiinteistöjen huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Haemme nyt ammattitaitoista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Kemiin.

Projektipäällikkönä vastaat alueesi asiakasyhteistyöstä, esihenkilötehtävistä sekä operatiivisesta toiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkuuksiemme kanssa, vastaten heille raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit tässä tulosvastuullisessa roolissa kannustavana esihenkilönä oman yksikkösi asentajille. Lisäksi vastaat projektien johtamisesta ja kiinteistökunnossapitotöiden kokonaisvaltaisesta hallinnasta.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7–15 välille, mutta toivomme joustavuutta tarvittaessa. Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVI-, sähkö- tai AU-insinöörin/teknikon tutkintoa sekä useamman vuoden alan työnjohtokokemusta. Eduksi katsomme LVISAK pätevyyden, sekä kokemuksen projektien hallinnasta, resursoinnista ja/tai johtamisesta. Koet tiimin johtamisen omaksi vahvuusalueeksesi ja sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakastyöhön. Olet yhteistyökykyinen verkostoituja ja toimit tehtävässä kiinteässä yhteistyössä myös muiden toimialojemme kanssa. Sinulla on työssä tarvittavat työturvallisuuskortit sekä B-ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Ruotsin- sekä, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi Tarvitset työssäsi hyviä IT-taitoja ja kokemus SAP, ecom ja Coupa järjestelmistä katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ison ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa. Tukenasi toimii ammattitaitoinen tiimi ja osaava organisaatio. Tarjoamme kattavat koulutus- ja urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistoaikaan aluepäällikkö Urpo Väisänen, puh. 050 4672217.

 

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta pian, kuitenkin viimeistään 26.2.2023. Lisää hakemukseesi mielellään myös CV:si. Olemme sinuun pian yhteydessä!

 

 

 

 
Hakuaika päättyy: 26.2.2023

Täytä hakemus Takaisin