Laatutakuu-yrittäjä Mikkeliin  
   
 
 

 

Työllistä itsesi kokoaikaisena yrittäjänä. Haemme nyt Laatutakuu-yrittäjää Mikkelin asiakaskohteisiimme.

Pääset heti kokopäiväisesti kiinni yrittämiseen, saat myös heti mukavasti liikevaihtoa ja pystyt nostamaan yrityksestäsi rahaa omiin menoihisi sekä palkkaamaan työvoimaa liikevaihdon kasvaessa.

Laatutakuu-yrittäjänä saat keskittyä itse tekemiseen, koska ketju huolehtii:

  • markkinoinnista, mainoskampanjoista ja tarjoaa valmiita ideoita käyttöösi
  • ketjun näkyvyydestä, tunnettuudesta ja imagosta
  • monipuolisesta avusta yrittäjille
  • materiaaleista, tietojärjestelmistä ja koulutuksesta
  • hankintakanavista

 Autamme sinua kehittymään yrittäjänä ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Laatutakuu-yrittäjyys sopii myös jo toimivalle siivousalan yrittäjälle, joka hakee liiketoiminnalleen kasvua ja uusia asiakaskohteita.

Ja mikä parasta – et koskaan ole yksin! Tukenasi on laaja valtakunnallinen yrittäjäverkosto sekä Laatutakuun franchisingkeskuksen tuki.

 Lisätietoja antaa mielellään Marja Kaario puh. 050 466 8828 tai marja.kaario@laatutakuu.fi tai Salla Romppanen puh. 050 478 1131.

Voit myös jättää yhteistietosi avoimiin yrittäjäpaikkoihimme kotisivuillamme www.laatutakuu.fi ja tutustua samalla yrittäjätarinoihimme.

Laatutakuu - vuoden 2020 franchisingketju!Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun lähes 130 itsenäistä ja motivoitunutta Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS -konsernia. ISS työllistää maailmanlaajuisesti 510 000 henkeä, joista 8 000 on Suomessa.www.laatutakuu.fi, www.facebook.com/laatutakuu

 

 

 
Hakuaika päättyy: 27.12.2020

Täytä hakemus Takaisin