Laatutakuu-yrittäjä Ouluun  
   
 
 

Oletko joskus haaveillut yrityksen perustamisesta?
Siivousyrittäjillä riittää töitä ja alan arvostus on kovassa nosteessa. Annamme sinulle nopean ja vaivattoman lähdön ryhtyä Laatutakuu-yrittäjäksi yrityssiivoukseen. Rakennamme sinulle avaimet käteen -periaatteella yrityksen, jonka sinä saat johdettavaksesi. Valmis asiakaskunta takaa sen, että saat heti liikevaihtoa ja rahaa elämiseen sekä yrityksen pyörittämiseen.

Etsimme nyt Laatutakuu-yrittäjää Ouluun.

Miksi Laatutakuu-yrittäjäksi?

  • Laatutakuu tarjoaa mahdollisuuden aloittaa oma yritys valmiiksi kehitetyllä liiketoimintamallilla tunnetun ketjun jäsenenä.
  • Ketju tukee yrittäjää aloitusvaiheessa sekä koko yrittäjyyden ajan.
  • Autamme sinua yrityksen perustamisessa sekä rahoituksen ja asiakaskohteiden hankkimisessa.
  • Tarjoamme yrittäjillemme laajan ja luotettavan verkoston yhteistyökumppaneita, esimerkiksi yrittäjänämme saat täyden kirjanpidon ja taloudenhallintajärjestelmän. Voit keskittyä siis rauhassa olennaiseen, eli työntekoon ja omien asiakkaidesi palveluun parhaalla mahdollisella tavalla.

Sopisitko sinä meille yrittäjäksi?

Laatutakuu-yrittäjä on oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja vastuuntuntoinen. Hänellä on vakaa elämäntilanne ja luottotiedot ovat kunnossa. Laatutakuu-yrittäjä tarvitsee ajokortin ja hänellä tulee olla valmius tehdä fyysistä työtä. Suomen kielen taidon tulee riittävä, sillä yrittäjä hoitaa tärkeää päivittäistä asiakasyhteistyötä.

Perehdytämme sinut siivousalalle eikä aiempaa yrittäjäkokemustakaan tarvita, tärkeintä on yrittäjähenkisyys sekä se, että haluat laittaa itsesi likoon ja menestyä! Laatutakuu-yrittäjyys sopii myös jo toimivalle siivousalan yrittäjälle, joka hakee liiketoiminnalleen kasvua ja uusia asiakaskohteita.

Lisätietoja antaa mielellään ketjupäällikkö Liisa Väänänen, puh. 050 441 6381 tai liisa.vaananen@laatutakuu.fi

Lähetäthän hakemuksesi 31.7.2022 mennessä.
Muut avoimet yrittäjäpaikkamme sekä yrittäjätarinoita löydät kotisivuillamme www.laatutakuu.fi.

Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun lähes 120 itsenäistä ja motivoitunutta Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS -konsernia. ISS työllistää maailmanlaajuisesti 510 000 henkeä, joista 8000 on Suomessa.

 
Hakuaika päättyy: 31.7.2022

Täytä hakemus Takaisin