Kesätyöntekijä siivoustehtäviin Kannonkoskelle  
   
 
 

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?

Jos vastasit ”kyllä”, niin tule meille viettämään kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ erilaisiin siivoustehtäviin KANNONKOSKELLE.

TARJOAMME SINULLE
Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

TYÖNKUVASI
Työtehtävissä vastaat ylläpitosiivouksesta erilaisissa asiakaskohteissamme Karstulassa. Kohteina ovat mm. palvelutalot sekä elintarvikemyymälät. Työajat ovat ma- pe 7 – 15. Työ on kokopäivätyötä jossa tunteja päivässä 7,5h ja viikossa työtunteja kertyy 37,5h. Työn pääset aloittamaan 31.5 ja töitä on tarjolla heinäkuun loppuun asti. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

TOIVOMME SINULTA
Ole rohkeasti oma itsesi ja kerro meille toiveistasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyys. Asenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Aikaisempi työkokemus, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti eivät ole välttämättömiä, mutta ne voidaan katsoa eduksesi, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi. Tehtävässä edellytetään tyydyttävää suomen kielen taitoa.

NÄIN HAET MEILLE
Lähetä hakemuksesi tulemaan meille pian tai viimeistään 9.5.2021 osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/.

Käytämme kesätyöhauissa videohaastattelutyökalua, mikä on miellyttävä ja helppokäyttöinen toiminto. Sen avulla haluamme antaa hakijoille mahdollisuuden tuoda itsensä ja omia vahvuuksiaan esille joustavasti ja rennosti, sillä se ei ole aikaan tai paikkaan sidottu. Videohaastatteluun tulee jatkoon valituille selkeä ohjeistus ja kutsu sähköpostilla, joten muistathan seurata sähköpostiasi!

Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein. Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta: https://kesaduuni.org/.

 
Hakuaika päättyy: 9.5.2021

Täytä hakemus Takaisin