Laatutakuu-yrittäjä Joensuuhun  
   
 
 

Työllistä itsesi kokoaikaisena siivousyrittäjänä. Haemme nyt Laatutakuu-yrittäjää Joensuun asiakaskohteisiimme.

Pääset heti kokopäiväisesti kiinni yrittämiseen, saat myös heti mukavasti liikevaihtoa ja pystyt nostamaan yrityksestäsi rahaa omiin menoihisi sekä palkkaamaan työvoimaa liikevaihdon kasvaessa.

Laatutakuu-yrittäjänä saat keskittyä itse tekemiseen, koska ketju huolehtii:

  • markkinoinnista, mainoskampanjoista ja tarjoaa valmiita ideoita käyttöösi
  • ketjun näkyvyydestä, tunnettuudesta ja imagosta
  • monipuolisesta avusta yrittäjille
  • materiaaleista, tietojärjestelmistä ja koulutuksesta
  • hankintakanavista

Autamme sinua kehittymään yrittäjänä ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Laatutakuu-yrittäjyys sopii myös jo toimivalle siivousalan yrittäjälle, joka hakee liiketoiminnalleen kasvua ja uusia asiakaskohteita.

Ja mikä parasta – et koskaan ole yksin! Tukenasi on laaja valtakunnallinen yrittäjäverkosto sekä Laatutakuun franchisingkeskuksen tuki.

Lisätietoja antaa mielellään Marja Kaario puh. 050 466 8828 tai marja.kaario@laatutakuu.fi tai Salla Romppanen puh. 050 478 1131.

Voit myös jättää yhteistietosi avoimiin yrittäjäpaikkoihimme kotisivuillamme www.laatutakuu.fi ja tutustua samalla yrittäjätarinoihimme.

Laatutakuu - vuoden 2020 franchisingketju!

Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun lähes 130 itsenäistä Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS -konsernia. www.laatutakuu.fi, www.facebook.com/laatutakuu

 

 
Hakuaika päättyy: 31.1.2021

Täytä hakemus Takaisin