Täytä avoin hakemus tästä Kirjaudu

 Siivooja äitiysloman sijaisuuteen Turkuun

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?

Etsimme nyt joustavaa ja vastuullista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Turkuun äitiysloman sijaisuuteen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siivouksesta uimahalliympäristössä. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin kolmessa vuorossa. Työvuorot sijoittuvat klo 6 – 00 välille. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 6 tuntia päivässä ja 30 tuntia viikossa. Työsuhde osa-aikainen ja määräaikainen 1.6.2021 asti, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen.

Tässä tehtävässä tarvitset aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja/tai soveltuvan alan koulutuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen siivouskoneiden käytöstä työtehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä hyvää suomen kielen taitoa. Uimahalliympäristössä toimimiseen tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan myös uimataitoa.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.

Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 27.5.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään 20.7.2020 tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Täytä hakemus

 Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Uusikaupunki

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin siivoustehtäviin Uuteenkaupunkiin.

Voit työskennellä myymälöiden, toimistojen tai kauppakeskusten ylläpitosiivouksessa, vai viihtyisitkö paremmin koulujen tai teollisuuden kohteiden peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla! Työajat määräytyvät kohteen mukaan, toivomme, että kerrot hakemuksessasi sinulle sopivista työajoista ja tekisitkö mieluummin koko- vai osa-aikaista työtä kesällä. Kokoaikaiset työntekijät työskentelevät 37,5 tuntia viikossa. Etsimme kesätyöntekijöitä eri mittaisiin tuurauksiin, joista suurin osa sijoittuu touko-elokuulle.

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti. Uudenkaupungin tehtäviin etsimme henkilöitä, joilla on ajokortti ja mahdollisesti oman auton käyttömahdollisuus.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 27.5.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Käytämme kesätyöhauissa videohaastatteluja tai puhelinhaastatteluita. Videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.ISS Palvelut Logo     Vastuullinen kesaduunikampanja -19


Täytä hakemus

 Siivooja Porvoon ja Loviisan alueelle

Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa? Pidätkö reipastahtisesta fyysisestä työstä?

Etsimme peruspesu taitoista Siivoojaa tuurauksiin Porvoo – Loviisa alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu perussiivoukset sekä muut tuuraukset useassa eri kohteessa Porvoon ja Loviisan alueilla. Työ on osa-aikainen ja arkisin 6.00 – 22.00 välillä 2 - 6h/ päivässä. Viikossa tunteja kertyy 10 – 30h. Satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Edellytämme aikaisempaa kokemusta perussiivouksista, alan koulutuksen katsomme katsomme eduksi. Kohteiden sijainnin vuoksi, tehtävä edellyttää B – ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsomme eduksi.

Toivomme, että olet joustava, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen on työssäjaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.6.2020.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja
työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -


Täytä hakemus

 Siivoojia
 
 
Etsimme nyt  SIIVOOJIA Ylihärmään.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi  ma-su klo 6-18 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työn voi toteuttaa joko osa-aikaisesti tai kokoaisena 37,5h/viikko, mikä sopii sinun elämäntilanteeseesi tällä hetkellä parhaiten?

Toivomme, että sinulla on jo jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta sekä reipas asenne. Kokemuksen siivoustyöstä ja alan koulutuksen katsomme eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa  suomen  kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.5.2020 ja työn on määrä alkaa heti.
 

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Täytä hakemus

 Siivooja Loviisan alueelle

Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa? Pidätkö reipastahtisesta fyysisestä työstä?

Etsimme ripeä otteisia Siivoojia tiimiimme Loviisaan.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous useassa eri kohteessa Loviisan alueella. Työ on osa-aikainen ja arkisin 6.00 – 22.00 välillä 2 - 6h/ päivässä. Viikossa tunteja kertyy 10 – 30h. Satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Alan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi mutta tärkeämpää innokkuus ja halu oppia uutta! Edellytämme B – ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.

Toivomme, että olet joustava, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen on työssäjaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.6.2020.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja
työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka
Täytä hakemus

 Siivooja Tervolaan
Etsimme reipasta Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteiseen Tervolaan.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous myymäläkohteessa Tervolassa. Työ on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työn voi toteuttaa klo 6– 22 välillä, työajan ollessa 2h/päivässä. Viikossa työtunteja kertyy 6h. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siitä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.

Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 1.6.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka –

Täytä hakemus

 Siivooja tehdasympäristöön

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?

Etsimme nyt joustavaa SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme RAUMALLE tehdasympäristöön.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siivouksesta tehdasympäristössä. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin kolmessa vuorossa. Työvuorot sijoittuvat klo 5 – 00 välille. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa. Työsuhde kokoaikainen ja määräaikainen 2.10.2020 asti, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen. Päästäksesi liikkumaan kohteeseen joustavasti, tarvitset ajokortin ja oman kulkupelin käyttömahdollisuuden.

Tässä tehtävässä toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tehdassiivouksesta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Tehtävään valitulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.

Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 1.6.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.

www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -


Täytä hakemus

 Siivooja
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Raisioon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta sairaalaympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8-16 välille. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 asti ja kokopäiväinen. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava soveltuva alan koulutus (esimerkiksi toimitilahuoltaja) sekä jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.5.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Täytä hakemus

 Siivooja Kaustiselle

Etsimme nyt osa-aikaista  SIIVOOJAA Kaustisen alueelle.

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta eri asiakaskohteissa mm. myymälä- sekä toimistoympäristössä. Pääsääntöisesti työajat sijoittuvat ma-la klo 13-21 välille. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä 10-20h/viikko.

Toivomme, että sinulla on aiempaa  kokemusta alalta, koulutuksen katsomme ehdottomasti eduksesi, mutta emme pidä sitä välttämättömänä. Onhan sinulla reippaan mielen lisäksi ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus ja sekä todellinen into tehdä töitä?

Tarjoamme mukavan tiimin sekä työssäsi tukevan esimiehen. Lisäksi kannustamme kehittämään ja ylläpitämään ammattitaitosi laajojen koulutusmahdollisuuksiemme kautta sekä vakaan työympäristön, jossa pidämme sinusta huolta.

Hae tätä tehtävää oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 26.5.2020. Tehtävän on määrä alkaa heti.

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka

 

Täytä hakemus

 Kiinteistönhoitaja

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA huolehtimaan Savonlinnan tärkeimmästä matkailukohteesta, historiallisesta Olavinnasta. 


Työssäsi kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisesti erilaisista kiinteistönhuollon tehtävistä ja osaltasi mahdollistat  linnan  toimimisen esimerkiksi Oopperajuhlien näyttämönä. Olavinlinna sijaitsee saaressa, joten työhösi kuuluu myös saareen johtavan ponttonisillan avaaminen ja sulkeminen. Linnassa vierailee kymmenia tuhansia kävijöitä vuosittain, ja asiakaspalvelu onkin erittäin olennainen osa työtäsi. 

Työtä tehdään vuorotyönä vaihtelevasti, talvikaudella 15.8 - 31.5 työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville klo 7-16.30 välille ja kesäkaudella kolmivuorotyönä aamu-, väli- ja yövuorossa. 


Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että sinulla on kiinteistönhoitajan tutkinto tai useamman vuoden työkokemus alalta. Tarvitset tehtävässä B-ajokorttia, suomen ja englannin kielen taitoa, tietoteknisiä valmiuksia ja mahdollisuutta sitoutua työaikoihin. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Jos etsit ainutlaatuista mahdollisuutta työskennellä merkittävässä historiallisessa kohteessa ja olet valmis heittäytymään tuottaaksesi kohteessa vieraileville matkailijoille ainutlaatuisia asiakaskokemuksia, tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus! Älä aikaile vaan hakemuksesi oheisen linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 31.5.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Toni Hartikainen, jonka tavoitat numerosta +358405314092.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -


Täytä hakemus