Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Wood

Metsä Wood

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta. Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2017 oli 0,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 1 400 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.


TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt tuotekehitysinsinööriä osaksi Metsä Woodin tuotekehitystiimiä kehittämään sekä olemassa olevia että uusia vaneri- ja LVL-tuotteita.

Tuotekehitysinsinöörinä olet mukana erilaisissa tuotekehitysprojekteissa joko tiimin jäsenenä, tai projektin vetäjänä. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin liiketoiminta-alueen sisäisten organisaatioiden kuin ulkopuolisten verkostojen kanssa. Lisäksi osallistut käytännössä tuotekehitystestauksien ja koeajojen suunnitteluun, koordinointiin, toteutukseen ja raportointiin.

Toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Punkaharjulla, mutta myös muista tehdaspaikkakunnista voidaan keskustella (Suolahti, Lohja). Tehtävä vaatii jonkin verran matkustelua, pääasiassa kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen.

Edellytykset

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (yliopisto tai AMK) esimerkiksi puu-, prosessi-tai kemian alalta. Lisäksi aiempi kokemus teollisuudesta tai tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja avoin uusille ideoille. Luovuus ja kyky out-of-the-box-ajatteluun kuvaavat työskentelyäsi ja haluat oppia jatkuvasti uutta ja kasvaa tehtävässäsi. Toimit luontevasti osana tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotekehityspäällikkö Milla Hintikka milla.hintikka@metsagroup.com, 050 406 6501 ja henkilöstöpäällikkö Ari Leppänen ari.leppanen@metsagroup.com, 040 637 7639

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 20.1.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.