Metsa Board

Metsä Board

Metsä Board är Europas ledande producent av falskartong gjord av färskfiber, världens ledande tillverkare av bestrukna white top kraftliners och en ledande pappersleverantör. Vi erbjuder förstklassiga lösningar för konsument- och butiksförpackningar, trycksaker och kontorsapplikationer. Företagets försäljningsorganisation står till tjänst för varumärkesägare, tillverkare av kartong- och wellpappförpackningar, tryckerier, grossister och kontorsvaruleverantörer. Metsä Board hör till Metsä Group och är börsnoterat på NASDAQ OMX Helsinki Ltd. Omsättningen 2013 uppgick till 2,0 miljarder euro. Antalet anställda är cirka 3 100.


Metsä Board Husum

Metsä Board Husum är en integrerad kartong- och massafabrik som producerar falskartong, vit liner av nyfiber och blekt avsalumassa.Våra produkter används exempelvis till pizzakartonger, skönhetsförpackningar och engångsprodukter för servering mat och dryck. Fabriken är belägen 3 mil nordöst om Örnsköldsvik och har idag ca 700 anställda.


Sommarjobb 2019

Vi söker nu engagerade medarbetare för vikariat/feriearbete inför sommaren!

Tjänsterna finns inom ett flertal yrkesområden, vilket innefattar bland annat produktion, underhåll och laboratorium. Arbetstidsformerna varierar mellan befattningarna, skiftarbete förekommer.

Vi söker i första hand dig som:

-       Har påbörjat eller genomfört naturvetenskapligt/tekniskt alternativt praktiskt gymnasium

-       Är 18 år eller äldre

Truckkort och tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vi tror att en arbetsplats som karaktäriseras av mångfald sätter grunden för en mer kreativ och innovativ miljö. Vi arbetar därför med att öka vår mångfald och ser varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund som en tillgång.

Metsä Board utför slumpmässiga alkohol- och drogtester för alla anställda.

Ansökan:
Lämna gärna önskemål om placering i din ansökan.
Ange i ansökan om du tidigare haft anställning eller feriearbete vid Metsä Board Husum (tidigare M-real Husum), meddela även om du önskar arbeta med samma arbetsuppgifter.

Ansökan skickar du via länken nedan senast den 28 februari.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, rekryteringsprocessen pågår löpande. Besked om erbjudande skickas ut senast 30 april 2019.