Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Board

Metsä Board

Metsä Board on johtava eurooppalainen taivekartongin ja valkoisen ensikuitulainerin valmistaja. Sen keveät kartongit on kehitetty ennen muuta kuluttaja-, myymälä- ja tarjoilupakkauksiin. Yhtiön käyttämä puhdas ensikuitu on uusiutuvaa raaka-ainetta pohjoisista metsistä. Metsä Boardin maailmanlaajuinen myyntiverkosto palvelee merkkituotevalmistajia, jalostajia ja tukkureita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 1,8 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 350 henkilöä. Metsä Board kuuluu Metsä Groupiin, ja sen osake listataan Nasdaq Helsingissä.


Metsä Board Joutsenon tehtaalla valmistetaan korkealaatuista valkaistua kemihierremassaa (BCTMP). Tehtaan vuosituotanto on 330 000 tonnia ja se työllistää noin 50 henkilöä. Asiakkaitamme ovat yhtiön taivekartonkitehtaat.

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOINSINÖÖRI

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Board Joutsenon tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen sähkö-/automaatioinsinööriä. Toimit tuotantopäällikön alaisuudessa vastaten osaltasi tehtaan käyttöomaisuuden hallinnasta yhdessä organisaation kanssa. Avaintehtäviäsi ovat päivittäisten töiden työnsuunnittelu, resursointi, investointien ja projektien hallinta. Vastaat koneiden, laitteiden ja järjestelmien ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostöistä sekä luotettavuuden kehittämisestä.

Lisäksi osallistut seisokkien valmisteluun, työnsuunnitteluun, resursointiin ja valvontaan sekä käytettävyyden kehitykseen. Oman organisaation sekä yhteistyökumppaneiden tehokas hyödyntäminen ovat avainasemassa työssä onnistumisessasi ja olet valmis sitoutumaan omalta osaltasi tehtaan toiminnan  kehittämiseen. Toimit tehtaan sähkökäytön- ja työnjohtajana sekä useissa muissa koulutuksesi mukaisissa vastuutehtävissä.

Olet itsenäiseen ongelmanratkaisuun pystyvä tiimipelaaja ja toimit työssäsi suunnitelmallisesti sekä turvallisuusjohtamisen periaatteita noudattaen. Huomioit myös siisteyden ja elintarviketurvallisuuden vaatimukset.

Edellytykset

Hakijalta edellytämme:

- soveltuvaa alan koulutusta (AMK tai DI)
- koneautomaation ja sähkötekniikantekniikan tuntemus
- prosessiteollisuuden laite-, kunnossapito- ja esimieskokemus katsotaan eduksi
- joustavuutta työskennellä muuttuvissa työolosuhteissa
- SAP-järjestelmän tai yleensä kunnossapitojärjestelmien hyvää tuntemusta
- pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Juha Luukas, puh. 040 7130761.

Hakeminen

Jätä hakemus 20.1.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.