Metsä Group har en ledande position inom hållbar bioekonomi och använder förnybart trä från hållbart skötta nordiska skogar. Vi fokuserar på virkesanskaffning och skogstjänster, träprodukter, massa, kartong av färsk skogsfiber samt mjuk- och matlagningspapper. 2017 uppgick Metsä Groups omsättning till 5,0 miljarder euro och företaget sysselsätter cirka 9 100 personer. Koncernen är verksam i drygt 30 länder. Metsäliitto Cooperative är moderbolaget för Metsä Group och ägs av cirka 104 000 finska skogsägare.

Metsa Board

Metsä Board

Metsä Board är en ledande europeisk tillverkare av falskartong och vit liner av färsk träfiber. De lätta kartongerna har utvecklats för att passa perfekt för konsumenter, återförsäljare och livsmedelsbranschen. Den rena färskfiber som Metsä Board använder är en förnybar resurs med spårbart ursprung till de nordiska skogarna. Metsä Boards globala försäljningsnätverk ger service till kunder över hela världen, inklusive varumärkesägare, konverterare och grossister. 2017 uppgick Metsä Boards omsättning till 1,8 miljarder euro. Företaget sysselsätter cirka 2 350 personer. Metsä Board, en del av Metsä Group, är börsnoterat på Nasdaq i Helsingfors.

Metsä Board Husum är en integrerad kartong- och massafabrik som producerar falskartong, vit liner av nyfiber och blekt avsalumassa. Våra  produkter används exempelvis till pizzakartonger, skönhetsförpackningar och engångsprodukter för servering mat och dryck. Fabriken är belägen 3 mil nordöst om Örnsköldsvik och har idag ca 700 anställda.

Automationstekniker/Industrielektriker skiftgång

Vi söker automationstekniker/industrielektiker som vill vara med att utveckla vår verksamhet.

Arbetsuppgifterna, som både är omväxlande och stimulerande, består i huvudsak av felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll på utrustning. Du kommer att arbeta med PLC-system, drivsystem och frekvensomriktare samt högspänning.

Tjänsten är 100 %, tillsvidareanställning och förlagd på skiftgång.

Vi söker dig med

- elutbildning, gärna med påbyggnad från högskola/universitet

- goda kunskaper i engelska

- gärna lokalkännedom inom fabriken

Med tanke på arbetets karaktär tror vi att du som söker är; flexibel, självgående och serviceinriktad.

Kunskap om instrumentteknik är meriterande.

Vi arbetar aktivt för att öka andelen kvinnor och därför ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Mer information

För mer information om tjänsten kontakta;
Tom Ödmark, arbetsledare Automation, 0663-180 45

Ansökan

Din ansökan skickar du senast 2019-01-31 via länken nedan.