Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Board

Metsä Board

Metsä Board on johtava eurooppalainen taivekartongin ja valkoisen ensikuitulainerin valmistaja. Sen keveät kartongit on kehitetty ennen muuta kuluttaja-, myymälä- ja tarjoilupakkauksiin. Yhtiön käyttämä puhdas ensikuitu on uusiutuvaa raaka-ainetta pohjoisista metsistä. Metsä Boardin maailmanlaajuinen myyntiverkosto palvelee merkkituotevalmistajia, jalostajia ja tukkureita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 1,8 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 350 henkilöä. Metsä Board kuuluu Metsä Groupiin, ja sen osake listataan Nasdaq Helsingissä.


Metsä Board Simpele on johtava elintarvikepakkauksiin käytettävän taivekartongin valmistaja. Tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 290 000 tonnia Metsä Board Classic FBB kartonkia. Tehtaalla työskentelee noin 260 alan ammattilaista.

VUOROMESTARI

Tehtävän kuvaus

Haemme Simpeleen kartonkitehtaalle vuoromestaria vastaamaan tehtaan tehokkaasta operatiivisesta toiminnasta. Työ on kolmivuorotyötä.

Vuorossasi toimit esimiehenä sekä vastaat operatiivisesta toiminnasta Simpeleen kartonkitehtaalla. Vastaat tiimisi henkilöstöresurssien toiminnasta ja kehittämisestä. Olet avainasemassa turvallisen, laadukkaan ja tuotantotehokkaan toiminnan varmistamisessa. Toimit läheisessä yhteistyössä käynnissäpito-organisaation sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä osana voimakkaasti kehittyvää organisaatiotamme.

Edellytykset

Hakijalta edellytämme:

- tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa
- muutaman vuoden kokemusta prosessiteollisuuden esimiestehtävistä
- vastuuntuntoista ja hyvää johtamista edustavaa työskentelytapaa esimiestehtävissä
- kehittämis- ja kehittymishalua
- itsenäistä, toimeenpanevaa työskentelyotetta ja ongelmanratkaisukykyä
- paineensietokykyä
- kannustavaa ja ihmisiin luottavaa joukkuepeliasennetta
- käytännön englannin kielitaitoa

Aiempi kokemus kartongin- tai massanvalmistuksesta, arkituksesta tai kunnossapidosta katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Tuomas Hanski p. 050 502 2305.

Hakeminen

Jätä hakemus 24.2.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.