Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Board

Metsä Board

Metsä Board on johtava eurooppalainen taivekartongin ja valkoisen ensikuitulainerin valmistaja. Sen keveät kartongit on kehitetty ennen muuta kuluttaja-, myymälä- ja tarjoilupakkauksiin. Yhtiön käyttämä puhdas ensikuitu on uusiutuvaa raaka-ainetta pohjoisista metsistä. Metsä Boardin maailmanlaajuinen myyntiverkosto palvelee merkkituotevalmistajia, jalostajia ja tukkureita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 1,8 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 350 henkilöä. Metsä Board kuuluu Metsä Groupiin, ja sen osake listataan Nasdaq Helsingissä.


Metsä Board Simpele on johtava elintarvikepakkauksiin käytettävän taivekartongin valmistaja. Tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 290 000 tonnia Metsä Board Classic FBB kartonkia. Tehtaalla työskentelee noin 260 alan ammattilaista.

KÄYTÖNTARKKAILIJA

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Board Simpeleen tehtaalle käytöntarkkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2020 asti.

Ydintehtävässäsi vastaat laboratorion käytöntarkkailun tehtävistä, mutta lisäksi odotamme valmiutta ja kehittymishalua kartonkikonelinjan tuotantotehtäviin. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon käyttöhenkilöstön sekä tuotekehityksen kanssa. Työtä tehdään pääasiassa päivätyönä, mutta odotamme valittavalta henkilöltä valmiutta myös keskeytymättömään kolmivuorotyöhön.

Edellytykset

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, työhön tarttuvaa asennetta, huolellista työskentelyotetta ja tietotekniikan perustaitoja. Haluat myös kehittää omaa ammattitaitoasi ja tulet toimeen ihmisten kanssa.

Sinulla on ammatillisessa oppilaitoksessa suoritettu tutkinto laboratorio-, kemian- tai paperitekniikan alalta.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus laboratoriossa työskentelystä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa laatu- ja ympäristöinsinööri Mari Mansikkamäki, p. 040 8440 725.

Hakeminen

Jätä hakemus 27.1.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.