Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Board

Metsä Board

Metsä Board on johtava eurooppalainen taivekartongin ja valkoisen ensikuitulainerin valmistaja. Sen keveät kartongit on kehitetty ennen muuta kuluttaja-, myymälä- ja tarjoilupakkauksiin. Yhtiön käyttämä puhdas ensikuitu on uusiutuvaa raaka-ainetta pohjoisista metsistä. Metsä Boardin maailmanlaajuinen myyntiverkosto palvelee merkkituotevalmistajia, jalostajia ja tukkureita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 1,8 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 350 henkilöä. Metsä Board kuuluu Metsä Groupiin, ja sen osake listataan Nasdaq Helsingissä.


Metsä Board Kyro Kyröskoskella valmistaa korkealaatuista päällystettyä taivekartonkia vaativiin pakkauksiin ja graafisiin loppukäyttöihin. Kyron tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 190 000 tonnia ja se työllistää noin 150 henkeä.

KÄYNNISSÄPITOMESTARI, ENERGIANTUOTANTO  JA VEDENKÄSITTELY

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Board Kyron tehtaalle energiantuotantoon ja vedenkäsittelyyn käynnissäpitomestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vastaat yhdessä muun käyttöryhmän kanssa energiantuotannon ja vedenkäsittelyn käynnissäpidosta, ennakkohuollosta sekä laitoksen korjaus- ja muutostöistä ympäristö- ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Teet tiivistä yhteistyötä niin voimalaitoksen ja kartonkitehtaan henkilöstön kuin ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytykset

Edellytämme sinulta energiatekniikan AMK-/ diplomi-insinöörin koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa pätevyyttä. Sinulla on kokemusta energiantuotannosta mielellään jo useamman vuoden ajalta, ja ihannetilanteessa tunnet myös vedenkäsittelyn prosesseja. SAP -järjestelmän tuntemus katsotaan eduksesi.

Odotamme sinulta lisäksi oma-aloitteisuutta ja työhön tarttuvaa, joustavaa asennetta. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja pyrit tekemään aina parhaasi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja esimiestyön edellyttämää jämäkkyyttä ja päätöksentekokykyä. Omaat lisäksi hyvät IT -taidot sekä kykenet työskentelemään vähintään tyydyttävällä tasolla myös englannin kielellä. 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat tehdaspalvelupäällikkö Jarno Lehtonen puh. 040 835 5907, jarno.lehtonen@metsagroup.com ja käyttöpäällikkö Tero Siltanen puh. 040 083 2828, tero.siltanen@metsagroup.com.

Hakeminen 

Jätä hakemus sunnuntaihin 24.2.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.