Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Fibre

Metsä Fibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, bioenergian ja sahatavaran valmistaja, jonka selluliiketoiminnan tuotemerkki on Botnia. Yhtiön valkaistut havu- ja koivusellut on kehitetty korkealaatuisen kartongin, pehmo- ja painopaperin sekä erikoistuotteiden valmistukseen. Vuonna 2017 Metsä Fibren liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 1 200 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.


ALUETURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ

Haemme Metsä Groupin Äänekosken integraattiin alueturvallisuuspäällikköä varmistamaan ja luomaan edellytykset laadukkaalle turvallisuusjohtamisen ja turvallisuustavoitteiden toteutumiselle. Vastuualueeseesi kuuluvat Metsä Fibren, Metsä Boardin ja Metsä Woodin tuotantolaitokset Äänekoskella.

Tehtävänäsi on varmistaa tehtaiden työ- ja prosessiturvallisuuden, kemikaali-, alue- ja toimitilaturvallisuuden sekä palo- ja pelastustoiminnan erinomainen taso tiiviissä yhteistyössä operatiivisen linjajohdon kanssa.

Vastaat alueellisesti turvallisuustoiminnan kehittämisestä, seurannasta ja ylläpidosta. Vastaat ja kehität henkilöstön turvallisuusosaamista ja ammattitaitoa. Pidät kiinteästi yhteyttä palvelutoimittajiin ja pelastusviranomaisiin.

Lisäksi osallistut Metsä Groupin yhteisiin turvallisuuden kehittämishankkeisiin konsernin muun turvallisuusorganisaation kanssa. Raportoit tehtävässäsi Metsä Fibren biotuotetehtaan johtajalle.

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa teknistä ja/tai turvallisuuskoulutusta sekä kokemusta prosessiteollisuudesta. Hakijan eduksi luetaan työskentely turvallisuustehtävissä sekä kokemus tuotantolaitosympäristöön liittyvän yritysturvallisuuden ja toiminnan häiriöttömyyden varmistamisen periaatteista. Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla käytännön kokemusta henkilöstön sitouttamisesta hyvään turvallisuuskulttuuriin.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja käytännönläheinen sekä sinulla on tinkimätön turvallisuusasenne.

Tarjoamme haastavan työtehtävän maailman johtavassa havusellua valmistavassa yhtiössä joka työskentelee tinkimättömästi myös työturvallisuudessa kohti tapaturmatonta toimintaa.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Tehtaanjohtaja Ilkka Poikolainen, Metsä Fibre Äänekosken sellutehdas, p. 050 598 7370

Hakeminen

Jätä hakemus sunnuntaihin 24.2.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.