Metsä Group har en ledande position inom hållbar bioekonomi och använder förnybart trä från hållbart skötta nordiska skogar. Vi fokuserar på virkesanskaffning och skogstjänster, träprodukter, massa, kartong av färsk skogsfiber samt mjuk- och matlagningspapper. 2017 uppgick Metsä Groups omsättning till 5,0 miljarder euro och företaget sysselsätter cirka 9 100 personer. Koncernen är verksam i drygt 30 länder. Metsäliitto Cooperative är moderbolaget för Metsä Group och ägs av cirka 104 000 finska skogsägare.

Metsa Board

Metsä Board

Metsä Board är en ledande europeisk tillverkare av falskartong och vit liner av färsk träfiber. De lätta kartongerna har utvecklats för att passa perfekt för konsumenter, återförsäljare och livsmedelsbranschen. Den rena färskfiber som Metsä Board använder är en förnybar resurs med spårbart ursprung till de nordiska skogarna. Metsä Boards globala försäljningsnätverk ger service till kunder över hela världen, inklusive varumärkesägare, konverterare och grossister. 2017 uppgick Metsä Boards omsättning till 1,8 miljarder euro. Företaget sysselsätter cirka 2 350 personer. Metsä Board, en del av Metsä Group, är börsnoterat på Nasdaq i Helsingfors.


Assisterande Produktionschef Kartongbruk

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av Metsä Board Husum?

Vi söker en erfaren Assisterande Produktionschef med ansvar för vår nya, toppmoderna kartongproduktionslinje. Du kommer att arbeta i en utvecklande och föränderlig miljö. Du blir en nyckelperson i arbetet utifrån vår vision att vara den mest eftertraktade leverantören av högklassig kartong och skapa mervärde för våra kunder över hela världen.

Vi söker dig som har en gedigen kunskap om kartongtillverkning, kvalitet och kundkrav.

Som person är du driven och en god ledare. Du drivs av att utveckla medarbetare och process. Du arbetar målmedvetet för att skapa goda kontakter både internt och externt. Rollen innebär personalansvar för en grupp ingenjörer och tekniker. Du ingår även som medlem i ledningsgruppen för Produktion Kartongbruk, vilket innebär ett delat helhetsansvar för kartongbruket.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månader provanställning, 100 % arbetstid och förlagd på dagtid.

Ansvarsområden:

  • Arbetsmiljöansvar
  • Miljöansvar
  • Utveckla verksamhet och medarbetare
  • Budgetansvar
  • Projektledning

Förkunskaper:

  • Ingenjörsutbildning
  • Flera års relevant yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare 
  • God förmåga att kommunicera, skriftligt och muntligt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:

Daniel Lundström, Produktionschef Kartongbruk, 0663-185 19
Lisa Granholm, HR-specialist, 0663-185 04

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31 via länken nedan.