Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Koko puun arvoketjun kattavan liiketoimintamme ytimessä ovat puunhankinta ja metsäpalvelut, puutuotteet, sellu, kartonki sekä pehmo- ja ruoanlaittopaperit. Keskitämme vankan puu- ja kuituosaamisemme alueisiin, joilla meillä on selvää kilpailuetua ja valoisa tulevaisuus.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Kesätyöt 2019


Kesätyöpaikat, Metsä Group Suomi

Haluatko kehittää osaamistasi uudistuvassa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä?

Hae meille! Tarjoamme kesäksi 2019 haastavia ja monipuolisia tehtäviä, turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi metsäteollisuuden eturivissä. Kesätyöt tarjoavat tilaisuuden tutustua monipuoliseen toimialaamme ja Metsä Groupiin työnantajana.

Tehtävän kuvaus

Palkkaamme yli 850 kesätyöntekijää mm. tuotantoon, kunnossapitoon, puunhankintaan ja metsänhoidon tehtäviin ympäri Suomen. Meillä voit tehdä töitä myös liiketoimintaa tukevissa toiminnoissa, kuten taloushallinnon, logistiikan, tutkimuksen ja kehityksen, palkkahallinnon, myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja IT-alan tehtävissä.

Edellytykset

Meillä on tilaa eri alojen osaajille, myös alkuvaiheen opiskelijoille. Tehtäväalueesta riippuen koulutustaustasi voi olla mm. tekniikan, tuotannon, kemian, metsätalouden, tietotekniikan, talouden tai markkinoinnin parista.

Metsä Groupissa edellytämme sinulta reipasta otetta työntekoon, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti ja halua kehittyä tehtävissä. Meillä hyvin tehty työ huomataan ja tarjoamme vastuullisempia tehtäviä kokemuksen karttuessa.
Osa kesätyöpaikoista edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä oman auton käyttöä.

Lisätietoja

Löydät tarkemmat kuvaukset kesätöiden tehtäväalueista sekä yhteystietoja osoitteesta www.metsagroup.com/kesatyot

Kesätyöntekijöiden kokemuksia aiemmilta kesiltä voit lukea Instagramista #KesäMetsässä.

Hakeminen

Täytä hakemus viimeistään torstaina 28.2.2019 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toivomasi paikkakunnat. Lisätietokenttään toivomme sinun kuvailevan omia toiveitasi tehtävien ja sijoittumisen suhteen. Meille on myös tärkeää tietää, missä vaiheessa opintosi ovat, ja jos esimerkiksi opinnäytetyön tekeminen on sinulle kesätyön jälkeen ajankohtaista, mainitsethan tästäkin.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.