Metsä Group har en ledande position inom hållbar bioekonomi och använder förnybart trä från hållbart skötta nordiska skogar. Vi fokuserar på virkesanskaffning och skogstjänster, träprodukter, massa, kartong av färsk skogsfiber samt mjuk- och matlagningspapper. 2017 uppgick Metsä Groups omsättning till 5,0 miljarder euro och företaget sysselsätter cirka 9 100 personer. Koncernen är verksam i drygt 30 länder. Metsäliitto Cooperative är moderbolaget för Metsä Group och ägs av cirka 104 000 finska skogsägare.

Metsa Tissue

Metsä Tissue

Med sina högkvalitativa mjukpapper och matlagningspapper gör Metsä Tissue vardagslivet bekvämare för konsumenter, kunder och slutanvändare. Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter till hushåll och industri samt världens ledande leverantör av bak- och matlagningspapper. Våra främsta varumärken är Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin och SAGA. Metsä Tissue har produktionsanläggningar i fem länder, sysselsätter cirka 2 800 personer och 2017 uppgick omsättningen till 1 miljard euro. Metsä Tissue ingår i Metsä Group.


Är du intresserad av ett sommarjobb på ett företag som tillverkar kända varumärken?

Arbetsbeskrivning

Under semesterperioden erbjuder vi semestervikariat på de flesta avdelningar inom vår fabrik. Vi söker maskinoperatörer, truckförare, mekaniker och elektriker samt laboranter. Ett jobb hos oss innebär bl.a härliga arbetskamrater och omväxlande arbetsuppgifter i en intressant och spännande produktionsmiljö. Vi lägger stor vikt vid säkerhet, gott samarbete och kvalité i det vi gör.

Tjänsterna är vikariat.

Kvalifikationer

Du har eller är under relevant utbildning för de aktuella arbetsuppgifterna alternativt har annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer relevant.

Som person är du social och har lätt för att skapa kontakt med nya människor, engagerad, ansvarstagande och säkerhetsmedveten. Det är viktigt att du har förmåga och vilja att lära samt att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år och behärska det svenska språket för att kunna tillgodogöra dig information, säkerhetsföreskrifter och rutiner. Önskvärt om du innehar körkort B. Erfarenhet från processindustri samt truckkort är meriterande.

Övrig information

Metsä Tissue, Katrinefors bruk är en stimulerande produktionsmiljö med tillverkning av välkända och starka varumärken. För mer information: www.metsatissue.com

Perioden gäller i huvudsak hela sommaren med viss möjlighet till förlängning. Arbetstidsformen är skiftgång eller dagtid. Du får enligt avtal betald OB-ersättning då du arbetar obekväma tider såsom kvällar, nätter och helger vilket innebär att du tjänar extra om du jobbar skift.

Vid frågor kontakta Sofia Svensson tfn: 0501-27 50 15 eller Sven-Gösta Davidsson tfn: 0501-27 52 24.

Ansökan

Ansökan gör du med CV och personligt brev senast den 30 april 2019 genom att använda länken. Glöm ej att ange korrekt mailadress. Vi kommer att göra intervjuer och urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!