Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Board

Metsä Board

Metsä Board on johtava eurooppalainen taivekartongin ja valkoisen ensikuitulainerin valmistaja. Sen keveät kartongit on kehitetty ennen muuta kuluttaja-, myymälä- ja tarjoilupakkauksiin. Yhtiön käyttämä puhdas ensikuitu on uusiutuvaa raaka-ainetta pohjoisista metsistä. Metsä Boardin maailmanlaajuinen myyntiverkosto palvelee merkkituotevalmistajia, jalostajia ja tukkureita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 1,8 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 350 henkilöä. Metsä Board kuuluu Metsä Groupiin, ja sen osake listataan Nasdaq Helsingissä.


ALUETURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ, METSÄ BOARD SIMPELE JA JOUTSENO

Tehtävän kuvaus

Hyvä turvallisuustaso on menestyksekkään toiminnan edellytys. Näemme turvallisuuden yhtenä kilpailutekijänä ja olemme asettaneet turvallisuustasollemme haastavat tavoitteet.

Haemme nyt edellisin henkilön siirtyessä konsernissa toiseen tehtävään alueturvallisuuspäällikköä varmistamaan ja luomaan edellytykset Metsä Boardin Simpeleen ja Joutsenon tehtaiden turvallisuuden ja turvallisuusjohtamisen toteutumisesta ja kehittymisestä.

Alueturvallisuuspäällikkönä varmistat ja edelleen kehität tehtaiden työ-, kemikaali-, alue-, toimitila- sekä paloturvallisuutta sekä pelastustoimintaa tiiviissä yhteistyössä operatiivisen linjajohdon ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pidät kiinteästi yhteyttä palvelutoimittajiin ja viranomaisiin. Vastaat henkilöstön, erityisesti työpaikkasuojeluhenkilöstön, turvallisuusosaamisen ja poikkeusolojen hallintataitojen ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Toimit työsuojelupäällikkönä vastaten työsuojelun valvontalaissa ja työehtosopimuksissa määriteltyjen tehtävien suorittamisesta sekä toimit turvallisuusasiantuntijan esimiehenä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia turvallisuusalan työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä osana voimakkaasti kehittyvää organisaatiotamme.

Edellytykset

Hakijalla on tehtävään soveltuva tekninen ja työturvallisuusalan koulutus sekä vähintään kolmen vuoden kokemus prosessiteollisuuden ja/tai teollisuuden turvallisuuden hallinnasta sekä kehittämisestä. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja käytännön läheinen sekä omaat tinkimättömän turvallisuusasenteen. Sitoudut haastaviin tavoitteisiin ja olet halukas kehittymään haastavampiin tehtäviin työturvallisuudessa.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa alueturvallisuuspäällikkö Jarkko Tujula 050 467 1727.

Hakeminen

Jätä hakemuksesi 3.2.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.