Metsä Group har en ledande position inom hållbar bioekonomi och använder förnybart trä från hållbart skötta nordiska skogar. Vi fokuserar på virkesanskaffning och skogstjänster, träprodukter, massa, kartong av färsk skogsfiber samt mjuk- och matlagningspapper. 2017 uppgick Metsä Groups omsättning till 5,0 miljarder euro och företaget sysselsätter cirka 9 100 personer. Koncernen är verksam i drygt 30 länder. Metsäliitto Cooperative är moderbolaget för Metsä Group och ägs av cirka 104 000 finska skogsägare.

Metsa Tissue

Metsä Tissue

Med sina högkvalitativa mjukpapper och matlagningspapper gör Metsä Tissue vardagslivet bekvämare för konsumenter, kunder och slutanvändare. Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter till hushåll och industri samt världens ledande leverantör av bak- och matlagningspapper. Våra främsta varumärken är Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin och SAGA. Metsä Tissue har produktionsanläggningar i fem länder, sysselsätter cirka 2 800 personer och 2017 uppgick omsättningen till 1 miljard euro. Metsä Tissue ingår i Metsä Group.


VI SÖKER SEMESTERERSÄTTARE TILL PRODUKTION OCH UTLASTNING PÅ SMÅLANDSBRUKEN

Sommarjobbar du hos oss får du schyssta arbetskamrater och möjlighet att prova på och lära dig hur arbetet fungerar inom processindustrin. Du kommer att läras upp av våra erfarna medarbetare och du får utvecklas som människa och vi kan lova dig att du kommer känna dig stärkt som person när du varit hos oss. Vi lägger stor vikt vid säkerhet, gott samarbete och kvalité i det vi gör.

Tjänstebeskrivning
Under semesterperioden söker vi medarbetare till vår verksamhet i Kvillsfors och Pauliström i Småland. Vi söker operatörer och truckförare till Produktion, truckförare till Utlastningen och i viss omfattning till Underhåll (mekaniker och elektriker), och Lab. Operatörsjobben och truckförare i produktionen innebär kontinuerlig skiftgång. Arbetet på Utlastning, Lab och Underhållsavdelningen är på dagtid.

Kvalifikationer
För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år och behärska det svenska språket för att kunna tillgodogöra dig information, säkerhetsföreskrifter och rutiner. Om du ska arbeta på Underhållsavdelningen och Utlastningen måste du ha körkort, behörighet B. Som person är du strukturerad, kommunikativ, målfokuserad och ansvarstagande. Det är viktigt att du har förmåga och vilja att lära dig nya saker och att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från processindustri samt truckkort är meriterande.

Anställningsvillkor
Perioden gäller i huvudsak hela sommaren med viss möjlighet till förlängning. Arbetstidsformen är skiftgång eller dagtid. Du får enligt avtal betald ob-ersättning då du arbetar obekväma tider såsom kvällar, nätter och helger vilket innebär att du tjänar lite extra om du jobbar skift.  Vid frågor kontakta Veronica Löfgren tfn. 0501-275471 eller veronica.lofgren@metsagroup.com 

Din ansökan
Ansök senast 28/2. Ansökan gör du på nedanstående länk snarast. Antagningar kommer att ske löpande. Glöm ej ange korrekt mailadress och telefonnummer!

Varmt välkommen till oss på Lambifabriken!