Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Forest


HARJOITTELIJA (JOHDON ASSISTENTTI)

Tehtävän kuvaus

Haemme palveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä harjoittelijaa avustamaan johdon assistentteja Metsä Groupin Espoon toimipisteeseen. Tehtävässä toimit osana Metsä Forestin ja Metsä Woodin yhdistettyä assistenttitiimiä. Tehtävät koostuvat johtoryhmän jäsenten avustavista tehtävistä:

  • kalenterivarausten hallinnointi
  • matka- ja kokousjärjestelyt
  • matka- ja ostolaskujen käsittely
  • tilaisuuksien järjestäminen
  • materiaalien ja esitysten valmistelu
  • assistenttien vuosiloma- ja muut sovitut sijaisuudet
  • mahdolliset muut tehtävät

Tehtävä on palkallinen assistenttiharjoittelu, joka pyritään täyttämään mahdollisimman pian, mutta viimeistään toukokuun 2019 aikana ja kestää vuoden 2019 loppuun.

Edellytykset

Edellytämme sinulta opintoja tehtävään soveltuvalta alalta. Olet täsmällinen, oma-aloitteinen ja luotettava. Sinulla on positiivinen, palveluhenkinen asenne ja viihdyt vaihtelevissa tehtävissä. Arvostamme sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Minna Ranta, Metsä Wood Group Business Controller, 050 371 0532 seuraavina aikoina 11.2.2019 klo 13-14 ja 13.2.2019 klo 9-10 ja muina aikoina johdon assistentti Anna-Kaisa Vainikka, 050 314 1159.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 20.2.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.