Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Fibre

Metsä Fibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, bioenergian ja sahatavaran valmistaja, jonka tuotemerkki selluliiketoiminnassa on Botnia ja sahatavarassa Nordic Timber. Yhtiö on maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja merkittävä toimija sahatavaran tuotannossa. Vuonna 2017 Metsä Fibren liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 1 200 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.


TUOTANTO- JA KEHITYSINSINÖÖREJÄ SELLUTEHTAILLE JA SAHOILLE

Tehtävän kuvaus

Etsimme korkeakoulu- ja ammattikorkeakouluinsinöörejä mukaamme kehittämään suomalaista metsäteollisuutta.

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, bioenergian ja sahatavaran valmistaja, joka investoi voimakkaasti Suomeen. Vahvistamme nyt organisaatiotamme rekrytoimalla uusia osaajia sellu- ja sahaliiketoimintaan esimies-, tuotanto- ja kehitystehtäviin tuotantolaitoksillemme Suomessa.

Mitä tarjoamme?

Meille on tärkeää henkilöstön osaamisen kehittäminen ja monipuolisten urakehitysmahdollisuuksien luominen.

Työ Metsässä tarjoaa sinulle mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa ja menestyvässä metsäteollisuuskonsernissa. Meillä pääset tekemään töitä yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa ja kehittymään itse oman alasi huippuosaajaksi. Kaikki valitut perehdytetään Metsä Fibreen ja tehtäviin kattavalla perehdyttämisohjelmalla.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta vahvaa motivaatiota kehittyä ja oppia uutta sekä kykyä ja halua ottaa vastuuta vaativistakin tehtävistä.

Lisätietoa

Tutustu tarkemmin avoimiin työpaikkoihin ja niiden sijaintipaikkakuntiin Ura Metsässä -sivuillamme.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä.

Ilmoita hakulomakkeen valintojen avulla mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Löydät lomakkeelta avoimen vastauskentän "Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja haun kannalta olennaisista asioista". Kuvaile siihen millä paikkakunnilla mieluiten työskentelisit. Kerro myös itsestäsi ja tilanteestasi – meille on tärkeää tunnistaa, missä vaiheessa olet urallasi nyt ja mitä tavoittelet tulevaisuudessa.