Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsä Fibre sahat / saws

Metsä Fibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, bioenergian ja sahatavaran valmistaja, jonka selluliiketoiminnan tuotemerkki on Botnia. Yhtiön valkaistut havu- ja koivusellut on kehitetty korkealaatuisen kartongin, pehmo- ja painopaperin sekä erikoistuotteiden valmistukseen. Vuonna 2017 Metsä Fibren liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 1 200 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.


KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Fibren liiketoiminnan kehityksen Teknologia-ryhmään kehityspäällikköä vastaamaan erityisesti sahateknologian ja järjestelmien kehittämisestä. Teknologiaryhmä tukee yhtiön sahojen ja sellutehtaiden tuotantoa sekä tunnistaa ja kehittää Metsä Fibren tavoitteita tukevia teknologioita.

Metsä Fibren sahaliiketoimintaan kuuluvat Lappeenrannan, Rengon, Vilppulan, Kyrön ja Merikarvian sahat Suomessa sekä Svirin saha Venäjällä. Metsä Fibre on Suomen suurin sahatavaran valmistaja ja merkittävä tuottaja myös Euroopan mittakaavassa.

Kehityspäällikkönä vastuualueitasi ovat:

• Tuotantotehokkuuden kehittäminen
• Tuotannon järjestelmien kehittäminen
• Mittausten ja optimointityökalujen kehittäminen

Raportoit tehtävässäsi Metsä Fibren tekniselle johtajalle Matti Toivoselle.

Sijaintipaikkakuntasi on jokin Metsä Fibren Suomessa sijaitsevista sahapaikkakunnista.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä arvostetun suomalaisen metsäteollisuuskonsernin kehitystehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Kehityspäällikkönä vastuualueesi on laaja ja sinulla on merkittävä rooli toimintojen jatkuvassa parantamisessa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa omaa ammatillista osaamistasi ja kehittyä yhdessä muun organisaation kanssa.

Edellytykset

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vahva motivaatio kehittää toimintaa ja omaa osaamistaan. Olet järjestelmällinen ja tavoitteellinen vastuunkantaja ja sinulla on vahva tahto onnistua. Osaat lukea sosiaalisia tilanteita luontevasti, innostaa esimerkilläsi, viestiä näkemyksesi selkeästi ja löytää yhteisiä ratkaisuja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, kokemusta tuotannosta ja tuotannon kehittämistehtävistä sekä hyviä johtamis- ja esimiestaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Aikaisempi kokemus sahateollisuudesta katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii matkustamista pääasiassa Suomessa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Matti Toivonen, puh. 050 5988 382. Tavoitettavissa 15.2 klo 13-16, 18.2 klo 13-16 ja 22.2. klo 9-12

Hakeminen

Lähetä työhakemuksesi 27.02.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.