Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.
Metsä Fibre sahat / saws
Metsä Fibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, bioenergian ja sahatavaran valmistaja, jonka selluliiketoiminnan tuotemerkki on Botnia. Yhtiön valkaistut havu- ja koivusellut on kehitetty korkealaatuisen kartongin, pehmo- ja painopaperin sekä erikoistuotteiden valmistukseen. Vuonna 2017 Metsä Fibren liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 1 200 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.


TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtävän kuvaus

Haemme Rengon sahalle tuotannon työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät käsittävät erilaisia tuotannon työtehtäviä sahalla. Sahan työtehtävät jakaantuvat sahauksen, kuivauksen ja paketoinnin eri työpisteisiin. Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen ja työntekijät hallitsevat useita eri työvaiheita. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Pääset työssäsi hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi. Teemme töitä yhdessä hyvällä yhteishengellä ja kaveria auttaen. Työturvallisuus on meille asia, josta emme tingi.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle arvostetun suomalaisen konsernin kilpailukykyiset edut, monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää niin tuotantoprosessia ja -menetelmiä kuin omaa ammatillista osaamistakin.

Edellytykset

Odotamme hakijalta aktiivista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja ja toimintamallimme edellyttämää joustavuutta sekä halua oman ammattitaitonsa ja työpanoksensa kehittämiseen. Saha-alan ja/tai kunnossapidon osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävät sopivat hyvin myös esimerkiksi tekniikan / metsätalouden viimeisen vuoden opiskelijoille.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Tuomas Arminen, tuomas.arminen@metsagroup.com,
040 7508883

Hakeminen

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.