Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsa Tissue

Metsä Tissue

www.metsatissue.fi

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja tiivispapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on yksi Euroopan johtavista koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittajista ja maailman johtava tiivispapereiden toimittaja. Yhtiön päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa viidessä maassa, sen liikevaihto vuonna 2018 oli 1,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 800 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia.


Tehtävän kuvaus
Tarjoamme Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelussamme monenlaisia työtehtäviä useilla eri osastoilla.

Edellytykset
Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu on tarkoitettu 15 vuotta täyttäneille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Harjoittelujakson kesto on kaksi viikkoa. Toivomme hakijoilta reipasta otetta työntekoon ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja antaa
Niina Roitto-Mäkelä: 01046 47762 tai niina.roitto-makela(at)metsagroup.com

Hakeminen
Jätä hakemuksesi 29.3.2019 mennessä.