Keräilijä pakkasvarastolle

Kiinnostaako Sinua fyysinen varastoalan työ, josta palkitaan hyvillä ansioilla ja kannusteilla, joihin voit itse vaikuttaa? Meillä on duuni sinulle!

Etsimme nyt KERÄILIJÖITÄ asiakkaamme pakkasvarastolle Tuusulan Jusslaan.

Työssäsi keräilet ääniohjauskuulokkeiden ohjeiden mukaisesti tilatut tuotteet käsin eri keräilypaikoilta, järjestelet tuotteet lavalle ja kuljetat valmiin lavan trukin avulla lähettämöön, jonka jälkeen aloitat uuden keräilykeikan. Huomioithan, että pakasteiden keräys on fyysisesti vaativaa ja kylmää työtä, joka suoritetaan noin -25 c asteen työympäristössä.

Toivomme Sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta sekä intoa fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Aikaisempi varastokokemus ei ole vaatimuksena, sillä perehdytämme Sinut hyvin tehtävään. Työturvallisuusmääräysten vuoksi odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä. Työaikojen ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkoja.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään erinomaisesti palkitsevassa ja mukavassa työssä. Tarjoamme Sinulle töitä 3–5 vuoroa viikossa, työtilanteen ja tarpeiden mukaisesti. Töitä tehdään vuoroviikoin vaihtuvissa aamu- ja iltavuoroissa, klo 6–14 tai klo 14–22. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat pitkään.

Palkitsemme hyvistä suorituksista erittäin motivoivalla suoritelisällä, joka on varastoalan parhaita Suomessa. Voit omalla aktiivisella työskentelylläsi ansaita jopa +65 € / vuoro suoritelisää, jolla on aidosti merkittävä vaikutus ansiotasoon. Perustuntipalkkasi muodostuu kaupan alan taulukkopalkasta sekä lisistä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 11.1.2018
Hakuaika päättyy: 28.1.2018