Kotipalvelutyöntekijä

Oletko ahkera ja tunnollinen työntekijä? Kiinnostavatko sinua työskentely ihmisten kodeissa?

Haemme nyt Kotipalvelu Livialle KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ  Tampereelle ja Pirkkalaan.


Kotipalvelu Livia on kotipalveluyritys joka haluaa auttaa kaikenikäisiä ihmisiä. Heille on erityisen tärkeää, että asiakas on tyytyväinen palveluun ja siksi he tekevät työnsä erittäin asiakaslähtöisesti. Asiakkaina niin yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia sekä reipas, palveluhenkinen ja vastuullinen työote. Sinulle auttaminen on ykkösjuttu, olet asiakaspalvelutaitoinen  ja ulospäinsuuntautunut.  Ajokortti on välttämätön, mutta auto tulee työnantajalta.  Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 21.1.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksesi yhteydessä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland 


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html

Hakuaika alkaa: 4.1.2018
Hakuaika päättyy: 21.1.2018