Huoltomekaanikko

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme Linepackille HUOLTOMEKAANIKKOA. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja toimenkuvaasi kuuluvat  asennus, korjaus-, huolto- sekä käyttöönottotyöt sopimusasiakaskohteissamme. 


Linepack on pakkaamisen kokonaisratkaisujen luotettava toimittaja, joka palvelee ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen.  Edustuksessa on Reepack pakkauskoneet, Precia Molen -vaa’at, MULTIPOND-monipäävaa’at sekä Klinger-merkintälaitteet. Suunnittelemme ja toteutamme myös asiakkaille räätälöityjä materiaalinkäsittelyratkaisuja sekä ruoka-annostelutuotteita.

Tehtävä edellyttää sähköautomaatioasentajan koulutusta ja kokemusta huoltotoiminnasta sekä korjaamisesta muutaman vuoden ajalta.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. Pystyt matkustustamaan kotimaassa ja joskus myös ulkomailla. Tulet työskentelemään erityisissä olosuhteissa (kylmätilat) asiakaskohteissa. Sinulla tulee olla sähköturvallisuus-, työturvallisuus-, hätäensiapu-, tulityökortit sekä hygieniapassi. Valitulle työntekijälle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.1.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!www.personalhuset.fi

Hakuaika alkaa: 1.11.2017
Hakuaika päättyy: 28.1.2018