Logistiikkatyöntekijöitä viileävarastolle

Kiinnostaako sinua pitkään jatkuva, kokoaikainen varastoalan työ itsenäisellä työnkuvalla ja hyvillä työajoilla?

Etsimme nyt kokoaikaisia LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme, Suomen suurimpaan ja moderneimpaan logistiikkakeskukseen Sipooseen. Tehtävä on luonteeltaan kokoaikainen logistiikkakeskuksen starttiin painottuva määräaikaisuus, joka kestää vähintään 6 kk.

Työssäsi vastaat pitkälti automatisoidun logistiikkakeskuksen manuaalisista työvaiheista. Tuoretuotteiden parissa tapahtuvat työvaiheet suoritetaan + 4 - + 8 asteen lämpötiloissa hyvässä työvaatetuksessa. Työ on fyysistä, ja esimerkiksi nostoja ja askeleita kertyy päivittäin reilusti.

Päivittäiset työtehtäväsi voivat sijoittua esimerkiksi:

- uudelleenpakkaukseen, jolloin purat suuremmat tuote-erät pienempiin varastoitaviin laatikoihin

- valokeräykseen, jossa keräilet valo-ohjauksen avulla asiakastilauksen mukaiset tuotteet

- manuaalikeräykseen, jossa keräät, tarroitat ja lemppaat asiakastilauksen mukaiset erät automaattilinjastoon.

Tässä työssä tulet menestymään, kun sinulla on:

- reipas, fyysistä työtä pelkäämätön asenne

- hyvä fyysinen kunto

- tarkkuutta ja rutiininsietokykyä sekä hyvä keskittymiskyky ja

- mahdollisuus kulkea töihin Sipooseen.

Tarjoamme sinulle itsenäiset työtehtävät, jotka sijoittuvat vuoroviikoin vaihtuviin aamu-, väli-, ilta- ja yövuoroihin (klo. 6-14, 10-18, 14-22 ja 22-06). Ajoittain voi olla myös viikonloppu- ja pyhätöitä. Palkkaus muodostuu kaupan TES:n taulukkotuntipalkasta sekä vuoro- ja olosuhdelisistä. Palkattavien henkilöiden kanssa solmimme aluksi 6 kk pituisen määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen työt voivat mahdollisesti jatkua.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat tammi-helmikuun aikana sopimuksen mukaan.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.

Hakuaika alkaa: 8.1.2018
Hakuaika päättyy: 28.1.2018